asasello 17.12.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Stoje przed wyborem rodzaju ogrzewania na parterze budowanego domu. Zastanawiam sie nad ogrzewaniem podlogowym lecz mam watpliwosci co "powie" na to moj pies (terier rosyjski). Z tego co widze to lubi chlodne miejsca i w mieszkaniu najchetniej kladzie sie przy drzwiach wejsciowych lub balkonowych. Tak wiec boje sie czy gdy zainstaluje mu ciepla podloge to nie bedzie to dla niego jakas tragedia i czy nie zacznie jej unikac. Czy ktos z forumowiczow posiadajacych ogrzewanie podlogowe moglby podzielic sie dosiwadczeniami swojego czworonoga z takim ogrzewaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 17.12.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Mam rottka i nie ma problemu, wręcz przeciwnie, jak jest jej "za chłodno" na legowisku maszeruje na środek pokoju - tam pewnie cieplej W małym pokoju nie ma podłogówki - kładzie się tylko na chodniczku. Poprzednie też nie narzekały więc chyba jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.12.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 My mamy labradora i podłogówkę. Zauważyłam, że pies wybiera miejsca chłodniejsze, raczej kładzie się tam, gdzie podłogówka nie sięga, najchętniej w przedsionku pod drzwiami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asasello 17.12.2007 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Bardzo dziekuje za odpowiedzi. Wlasnie znalazlem na forum identyczny watek sprzed 2 lat, wiec odsylam zainteresowanych do niego:http://forum.muratordom.pl/pies-a-ogrzewanie-podlogowe,t39704.htm Ciekawe jest to ze ten watek znalazlem dopiero za pomoca googla a wczesniej gdy korzystalem z wyszukiwarki tego forum to nie dostalem go w rezultatach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts