efilo 22.12.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 za murzynami to i pewnie tak - zwłaszcza tymi w usa my po prostu jesteśmy inni. mniej niepelnosprawni. potrafimy nawet prowadzic auto bez automatu. a tym bardziej podetrzec sobie pupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 22.12.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Taż to bidety, nie pisuar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piter82 10.02.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 omentaże mnie bawwią odnośnie tego pytanie. Buduje dom i zaczołem liczyć koszty bidetu, i innych podobnych produktów, patryłem na znaki CE ISO itd. (bo wkońcu nie chce żeby coś mnie w tylek poraziło). To powiem wam że chyba kupie i to dwa takie urządzenia cena jest do strawienia, atesty są, i to nawet te europejskie. A bidet to są zbliżone koszta, tylko że nie daje ciepła w pupe, nie suszy jej i trzeba wstać z trnu żeby umy ć cztery litery jak kupie i zamontuje i bede używać to wam powiem jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts