krolik_buggs 14.05.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Witam!Dzieki za odpowiedz :-)Czy budujesz wedlug projektu P132, czy moze wedlug jego standardowej wersji (czyli nieenergooszczednej)?Posiadasz moze jakies fotki z poszczegolnych etapow budowy?Co zawieral projekt, czy byly w nim jakies bledy (wspominal o nich denes)? Czy wprowadzalas jakies zmiany do projektu?Wiem ze strasznie duzo tych pytan ale chcielibysmy dowiedziec sie jak najwiecej zanim kupimy projekt i zaczniemy inwestycje.Jesli bedziesz miec chwilke to odpisz na forum lub na mojego maila: [email protected]. Baaardzo dziekuje i serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adulaa4 14.05.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 witam Ja kupiłam projekt 132a z tarasem nad garażem, hm, błędy? Nic mi o nich nie wiadomo, zmiany które wprowadzilismy to tylko przedłuzenie garazu, i zmiany wielkości okien. Prosze zajrzec na http://forum.budujemydom.pl/index.php?showtopic=3098&st=40 tam sa zdjęcia nie tylko moje, a jesli chodzi o fotki z poszczegolnych etapów to owszem mam ale to dopiero wieczorkiem mogałabym podesłac.Prosze pytac o wszytko:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krolik_buggs 14.05.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Hej! Dzieki za blyskawiczna odpowiedz Chcialem tylko dopytac czy budujesz wersje P132 (czyli energooszczedna) czy moze LMP132 (czyli nieenergooszczedna)?Za fotki bede bardzo wdzieczny, a co do ich wysylki to nie pali sie.Jakie byly koszty budowy stanu surowego otwartego?Wiem ze u nas ceny moga byc inne (w koncu to drugi koniec Polski ) ale zawsze to jakis punkt odniesienia. Budowaliscie z ceramiki czy uzyliscie jakiegos innego materialu?Pomysle jeszcze nad pytaniami i napisze pozniej Pozdrawiam Rafal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adulaa4 14.05.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Masz jakis numer gg? Będzie mi łatwiej odpowiadac na pytania Mój to 4995959 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts