Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt BREMA LMP132 pracownia LIPIŃSCY

Recommended Posts

Witam!Dzieki za odpowiedz :-)Czy budujesz wedlug projektu P132, czy moze wedlug jego standardowej wersji (czyli nieenergooszczednej)?Posiadasz moze jakies fotki z poszczegolnych etapow budowy?Co zawieral projekt, czy byly w nim jakies bledy (wspominal o nich denes)? Czy wprowadzalas jakies zmiany do projektu?Wiem ze strasznie duzo tych pytan :oops: :roll: ale chcielibysmy dowiedziec sie jak najwiecej zanim kupimy projekt i zaczniemy inwestycje.Jesli bedziesz miec chwilke to odpisz na forum lub na mojego maila: [email protected]. Baaardzo dziekuje i serdecznie pozdrawiam :D

witam

Ja kupiłam projekt 132a z tarasem nad garażem, hm, błędy? Nic mi o nich nie wiadomo, zmiany które wprowadzilismy to tylko przedłuzenie garazu, i zmiany wielkości okien. Prosze zajrzec na http://forum.budujemydom.pl/index.php?showtopic=3098&st=40 tam sa zdjęcia nie tylko moje, a jesli chodzi o fotki z poszczegolnych etapów to owszem mam ale to dopiero wieczorkiem mogałabym podesłac.

Prosze pytac o wszytko:)

Pozdrawiam

Hej!

Dzieki za blyskawiczna odpowiedz :D Chcialem tylko dopytac czy budujesz wersje P132 (czyli energooszczedna) czy moze LMP132 (czyli nieenergooszczedna)?Za fotki bede bardzo wdzieczny, a co do ich wysylki to nie pali sie.Jakie byly koszty budowy stanu surowego otwartego?Wiem ze u nas ceny moga byc inne (w koncu to drugi koniec Polski :) ) ale zawsze to jakis punkt odniesienia. Budowaliscie z ceramiki czy uzyliscie jakiegos innego materialu?Pomysle jeszcze nad pytaniami i napisze pozniej :D Pozdrawiam Rafal