Ajur 18.12.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Mam do sprzedania stopnie i ławy kominiarskie do dachówki Rupp Ceramika kolor miedziany. Ajur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 18.12.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Możesz napisać coś więcej:dokładna specyfikacja i jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ajur 07.01.2008 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Ława kominiarskaKolor: ceglastyRozmiar: 400 x 250 mmProducent: IVT Polska Sp. z o.o. jest wyłącznym przedstawicielem firmy J. Heuelą und Sohne GmbH produkującym stopnie i ławy kominiarskie oraz drabinki przeciwśniegowe wraz z kompletnym systemem mocowań. Wszystkie produkty firmy Heuel są wykonane z aluminium, tak więc nie ulegają korozji. Ajur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 07.01.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Mam prośbę: zdecyduj się na jeden kolor (miedziany czy ceglasty)Jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ajur 07.01.2008 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Bardzo przepraszam za drobne zamieszanie,ale dopiero teraz miałam możliwość dokładnie to sprawdzić. więc... jest to kolor ceglasty, ale idealnie pasuje do koloru dachówki Rupp Ceramika miedzianej. Ajur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 07.01.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Trochę szkoda, że jednak kolor ceglasty. Podasz jeszcze cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts