Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZDJĘCIA Z DZIECIŃSTWA

mayland

Recommended Posts

• Odpowiedzi 633
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ale tak na poważnie - nie produkowali wtedy spodni? :roll:

robili tylko rajtuzy? :o 8)

zdejmowali chyba , zeby sie nie wybrudzic

ja nie chodzilem do przedszkola :(

Dużo straciłeś................

A i sporo zyskałeś bo jak widzisz nie każdy mikołaj jest "święty" :lol: :lol: :wink:

A pamiętać musimy, że "zły dotyk boli przez całe życie" :lol: :lol: :lol:

ale tak na poważnie - nie produkowali wtedy spodni? :roll:

robili tylko rajtuzy? :o 8)

:D :D :D :D :D rolmalnie się poryczałem ze śmiechu.Widać chyba nasze mamuśki wykreowały sobie taką modę, by i chłopcy i dziewcynki mieli to samo na nogach :D :wink:

Ale trudniej było pewnie własne dziecko rozpoznać na podwórku :lol: :lol: Chyba, że każda matka instynktownie rozpoznawała dziecko po specyficznym, nie widocznym dla innych wzorku na rajtuzkach.......

Ja pingwiny w swoich ogromnych koloniach.

Buty jak buty ale ta mini!!!!! :lol: :lol:

Przypomniałaś mi pewną historię......

Dostałam kiedyś buty od ojca przywiezione z Czechosłowacji. Były cudne! Czerwono białe, ogumowane od dołu (nie przemiekały) a na górze takie grube, ocieplane. Jakieś wzorki, napisy. Istny odlot! Z okazji świąt rodzice zabrali nas do teatru na Kopciuszka. Pierwszy rząd a ja w nowych butach. I zaczyna się scena zagubienia i poszukiwania pantofelka. Aktor ze sceny zbiega miedzy widzów i szuka tego pantofelka. I co zrobił? Zdjął mi z nogi tego kozaka i wniósł na scenę i pyta się czy to nie ten. A ja w tym czasie dre sie w niebogłosy żeby mi oddał buta. Tak płakałam i krzyczałam, ze połowa widowni (ta dorosła) ryła ze śmiechu. Jak mi oddał tego kozaka to płakałam dalej bo mi było wstyd. Kilka nocy potem spałam w tych butach :lol: :lol: