Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZDJĘCIA Z DZIECIŃSTWA

mayland

Recommended Posts

• Odpowiedzi 633
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Joshi - po prostu super!!!!! Mam wrażenie, że jakiś zły dybał na tego zwierzaczka, ale Ty się dzielnie opierałaś :D :D Zdradź mi proszę, czy udało Ci się go utrzymać przy sobie, czy też przeciwnik był jednak silniejszy?? :wink:

Depeesiu faktycznie - wór pokaźny, chyba też bym zakotwiczyła... :wink: No i niestety z przykrością stwierdzam, że majty masz lepsze od moich :cry: :oops: :wink:

Joshi - po prostu super!!!!! Mam wrażenie, że jakiś zły dybał na tego zwierzaczka, ale Ty się dzielnie opierałaś :D :D Zdradź mi proszę, czy udało Ci się go utrzymać przy sobie, czy też przeciwnik był jednak silniejszy?? :wink:

To był mój ulubiony osiołek i służył mi ponoć długo. Mina raczej wynikała z odwiecznej niechęci do wystawania przed obiektywem aparatu.

rewelacja, siedzę i płaczę

.....Crazy Frog :lol: :lol:

http://img407.imageshack.us/img407/7906/bodziomaly006zs2.jpg

frosch przy tobie wymiękłam :D :D :D

żeby nie było, że nie potrafię śmiać się z samej siebie, obiecuję !!! wkleję coś mojego. niestety w rajstopkach nie ma (przynajmniej nie pamiętam :roll:) za to na pewno znajdzie się coś z wybrakowany uzębieniem :oops:

wszystkie zdjęcia są cudne

oprócz tego, że śmieszne :lol:

to mnie jeszcze te wszystkie bobasy wzruszają :D

mam taką fotke :roll:

taką taką, którą mnie siostra przez kilka lat szantażowała :-?

a zdjecie przedstawia malmuckę siedzącą na klopiku :oops:

nogi dyndają, a ja sie trzymam umywalki zeby nie wpasc do muszli :wink:

Elutek, kochana - ja Ci dziękuję za to, że się za mną ujęłaś! :D

Rom, coś Ci nie pasuje z moją limuzyną? :evil:

Tiaaaa... kokardę wywiązali i zamiast kupić porządne wiaderko z łopatką dali samochód jakiś, garnuszek zwykły i zwykłą kuchenną łyżkę. :evil:

Hmmm... chcieli mi coś przekazać? :lol:

Juz po świetach i gdzie te odgrzebane zdjecia? Nikt wiecej nie szperał w starych szufladach lub albumach? :wink: :lol:

Ja odzyskałam od rodziców cały album z moimi zdjęciami. Upomniałam sie o nie po przeczytaniu tego wątku :D