frosch 28.02.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 zelijka !!! ty sie nic nie zmieniasz krew pijesz czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.02.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Zaba a kapcie widziałaś? Zawsze miałam z dziurka na dużym palcu. W ogóle nie darłam butów, tylko jak zaczynałam z nich wyrastać to się dziurki porobiły..., a dalej był kłopot zabrać mi kapcie. Nie lubiłam nowych, bo ze starymi byłam tak zżyta, ze nie mogłam się z nimi rozstać... Jak już w końcu przyszedł ten czarny dzień, to pod spodem na kapciach pisałam "kocham was" i dopiero wtedy do śmieci..., z łzami w oczach.., a jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.02.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 zelijka !!! ty sie nic nie zmieniasz krew pijesz czy co? No co Ty, juz nie chodze w takich kapciach. To znaczy moze i w takich chodze ale nie w tych samych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.02.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Frosch , cos Ci się ta spódniczka podniosła za wysoko pyzucho słodka no co ty !!! mam takie dlugie nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.02.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Jak już w końcu przyszedł ten czarny dzień, to pod spodem na kapciach pisałam "kocham was" i dopiero wtedy do śmieci..., z łzami w oczach.., a jak... Zeljka, wzruszyło mnie to zdanie, nawet córce przeczytałam Froschka, braciszek z takim niewinnym uśmiechem aniołka, a misia to za ucho....tak? a Ty odwrotnie, mars na czole, błyskawice w oczach, ale lalka przytulona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.02.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Jak już w końcu przyszedł ten czarny dzień, to pod spodem na kapciach pisałam "kocham was" i dopiero wtedy do śmieci..., z łzami w oczach.., a jak... Zeljka, wzruszyło mnie to zdanie, nawet córce przeczytałam Tolu tak było, tak było.., ja od dziecka byłam wrażliwym człowiekiem... Przyznam, ze buty mojego synka tez nie mogę wyrzucać. Jak już z nich wyrasta to trzymam w domu jeszcze przez parę lat bo mi żal. Właśnie przygotowuje się psychicznie aby takie jedne co już dwa lata w szafie leżą wyrzucić do śmieci.., ale ciągle odkładam... Mowie Ci, Freud by miał zemną nie zły ubaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.02.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 frosch - masz taka mine ze sie wystraszylam normalnie jakbys chciala komus ta lala przy.....walić w łeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.02.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 frosch - masz taka mine ze sie wystraszylam normalnie jakbys chciala komus ta lala przy.....walić w łeb Pewnie brat nie chciał się na misia zamienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.02.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 frosch - masz taka mine ze sie wystraszylam normalnie jakbys chciala komus ta lala przy.....walić w łeb jak znam zycie ....wczesniej przepychalam sie z bratem , kto , gdzie i z kim(czym) stoi .... chyba mu walne za ten glupi usmiech za moimi plecami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 29.03.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 lekko zblazowany - w stylu "znowu coś chcą" http://images26.fotosik.pl/185/0779bb3d45ab7964.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.03.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 nad glowa masz kawalek budzika a ja w pierwszym momencie pomyslalam (nie wiem czemu ) ze to duza biala frotka do wlosow i kucyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 29.03.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 świetne są te stare zdjęcia...ja mam tylko jedno i na dodatek nie wiem gdzie jestem...tzn,wiem ,ale np.starsza siostra mówi co innego ,mama co innego,a ja? wydaje mi się że jestem w trzecim rzędzie pierwsza od lewejhttp://images27.fotosik.pl/185/203f8eca974e0ae4med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 30.03.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 nad glowa masz kawalek budzika a ja w pierwszym momencie pomyslalam (nie wiem czemu ) ze to duza biala frotka do wlosow i kucyk he he ten budzik był prawie nieśmiertelny uległ destrukcji za czasów mojej podstawówki, kiedy wyczułem niedosyt po pracach ręcznych Stelka widzę - zbiorówki, poszukam, mam takie jedno, same aniołki a Ty wybierz sobie postać ze zdjęcia, która najbardziej Ci się podoba i twierdź, że to Ty, ewentualnie jakiś konkurs może byśmy rozpisali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 31.03.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 świetne są te stare zdjęcia...ja mam tylko jedno i na dodatek nie wiem gdzie jestem...tzn,wiem ,ale np.starsza siostra mówi co innego ,mama co innego,a ja? wydaje mi się że jestem w trzecim rzędzie pierwsza od lewej http://images27.fotosik.pl/185/203f8eca974e0ae4med.jpg nie wiem ktora ale ja zwrocilam uwage na "pania wychowawczynie" wyglada jak z horroru "omen" (moze tylko niefortunne zdjecie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 31.03.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 dziecko w drugim rzedzie pierwsze z prawej tez wyglada jak z obsady w/w filmu :) ehhh lubie ten watek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.03.2008 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 nad glowa masz kawalek budzika a ja w pierwszym momencie pomyslalam (nie wiem czemu ) ze to duza biala frotka do wlosow i kucyk To samo pomyslalam i dopiero wpatrzenie się dłuższe wyprowadziło mnie z błędu Oko ludzkie jednak jest niedoskonałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 01.04.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 obiecane Aniołki oczywiściie ja najsłodszy http://images32.fotosik.pl/200/fe1a992dd4a02869.jpg trochę się spoźniłem, powinno być na Mikołaja z ciekawostek - wszyscy b. lubili Panią Wychowawczynię (tą z lewej oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.04.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Barbossa, słodycz to się z Ciebie po prostu wylewa strumieniem A tu mam z serii: "jaki siczny,miły pesiek" Obcy, z ulicy, zaczepiony bezczelnie ... http://images33.fotosik.pl/213/b6670140073da851med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 11.04.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 A ti pieśiećku ćo tu lobiś Brazunia to najsłodsze zdjęcie jakie do tej pory widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 11.04.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 teraz jesteś pyskata, że hej widać już w młodości odwagi nabrałaś, w tle dwójka apsztyfikantów, ale tylko Ty podeszłaś do psa czy poniósł konsekwencje za ignorowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts