Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZDJĘCIA Z DZIECIŃSTWA

mayland

Recommended Posts

• Odpowiedzi 633
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zaba a kapcie widziałaś? :lol: Zawsze miałam z dziurka na dużym palcu. :D W ogóle nie darłam butów, tylko jak zaczynałam z nich wyrastać to się dziurki porobiły..., a dalej był kłopot zabrać mi kapcie. Nie lubiłam nowych, bo ze starymi byłam tak zżyta, ze nie mogłam się z nimi rozstać...

Jak już w końcu przyszedł ten czarny dzień, to pod spodem na kapciach pisałam "kocham was" i dopiero wtedy do śmieci..., z łzami w oczach.., a jak... :lol:

Jak już w końcu przyszedł ten czarny dzień, to pod spodem na kapciach pisałam "kocham was" i dopiero wtedy do śmieci..., z łzami w oczach.., a jak... :lol:

Zeljka, wzruszyło mnie to zdanie, nawet córce przeczytałam :D

Froschka, braciszek z takim niewinnym uśmiechem aniołka, a misia to za ucho....tak? :wink:

a Ty odwrotnie, mars na czole, błyskawice w oczach, ale lalka przytulona 8)

Zeljka, wzruszyło mnie to zdanie, nawet córce przeczytałam :D

Tolu tak było, tak było.., ja od dziecka byłam wrażliwym człowiekiem... :lol: :wink:

Przyznam, ze buty mojego synka tez nie mogę wyrzucać. Jak już z nich wyrasta to trzymam w domu jeszcze przez parę lat bo mi żal. Właśnie przygotowuje się psychicznie aby takie jedne co już dwa lata w szafie leżą wyrzucić do śmieci.., ale ciągle odkładam...

Mowie Ci, Freud by miał zemną nie zły ubaw.

:lol:

• 4 weeks później...
nad glowa masz kawalek budzika a ja w pierwszym momencie pomyslalam (nie wiem czemu :)) ze to duza biala frotka do wlosow i kucyk :lol:

he he

ten budzik był prawie nieśmiertelny

uległ destrukcji za czasów mojej podstawówki, kiedy wyczułem niedosyt po pracach ręcznych

Stelka

widzę - zbiorówki, poszukam, mam takie jedno, same aniołki

a Ty wybierz sobie postać ze zdjęcia, która najbardziej Ci się podoba i twierdź, że to Ty, ewentualnie jakiś konkurs może byśmy rozpisali :roll:

świetne są te stare zdjęcia...ja mam tylko jedno i na dodatek nie wiem gdzie jestem...tzn,wiem ,ale np.starsza siostra mówi co innego ,mama co innego,a ja? wydaje mi się że jestem w trzecim rzędzie pierwsza od lewej

http://images27.fotosik.pl/185/203f8eca974e0ae4med.jpg

nie wiem ktora ale ja zwrocilam uwage na "pania wychowawczynie"

wyglada jak z horroru "omen" (moze tylko niefortunne zdjecie :))

nad glowa masz kawalek budzika a ja w pierwszym momencie pomyslalam (nie wiem czemu :)) ze to duza biala frotka do wlosow i kucyk :lol:

To samo pomyslalam i dopiero wpatrzenie się dłuższe wyprowadziło mnie z błędu :lol: Oko ludzkie jednak jest niedoskonałe :lol:

• 2 weeks później...