frosch 19.12.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Frosia - niezły był z Ciebie hichotek - powago Ty nasza jedyna . I ta meblościanka! sonisiu , chyba mi juz do smierci zostanie stuk , ty sie nie smiej z ubolewaniem stwierdzam , ze nie byla to Albena , co mnie strasznie smucilo , bo wszystkie kolezanki taka mialy ale za to wenge na wysoki polysk byl tak patrze, ze straszne chudzielce bylismy z bratem .....na jednym fotelu a jeszcze luzy sa aaa....te skarpetki na moich nogach to....podkolanowki ( zawsze mi spadaly ) kolakao stasznie ci zazdroszcze tego stroju krakowskiego ja mialam tylko slaski , a krakowski to byl wtedy niczm Chanel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 19.12.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Cos w tym jest co mowisz - ale u nas byl jeden w rodzinie - kupila go moja babcia w sukiennicach i przechodzil z jedenj wnuczki na druga!!!!!!!!!!!!!!!!! No i oczywiscie robil furore - byl piekny!!!! szkoda ze to zdjecie nie jest kolorowe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.12.2007 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Ale kino - uśmiałam się do łez Nawet nie wiesz jak bardzo mnie to cieszy!!!! I to jest najlepsza nagroda za odwagę dla wszystkich zamieszczajacych zdjecia Dla mnie to wielka przyjemnosć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.12.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Ale kino - uśmiałam się do łez Nawet nie wiesz jak bardzo mnie to cieszy!!!! I to jest najlepsza nagroda za odwagę dla wszystkich zamieszczajacych zdjecia Dla mnie to wielka przyjemnosć Dziękujemy matko założycielko!!!!!!! A gdzie zapowiadane fotki golasków? nikt nie ma? Nikt nie ma zdjęcia na futerku? Wlepiejcie, nie będziemy się śmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 19.12.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Świetny wątek !! Ja zaraz też coś wyszperam i jutro wrzucę jak będzie w pracy wolna chwila Sama jestem ciekawa czy mam jakieś zdjecie w rajtuuuuuzkach Najlepsze jest to, ze wszyscy (których dorosłe zdjecia znam) jesteście do siebie podobni !! A najmniej się zmienił stuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.12.2007 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Siedzę przed kompem i umieram ze smiechu. Policzki juz mnie bolą ALe wspaniałe zdjecia zamieściliście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesteście wspaniali!!!!!!!!!!!!!! Brazia morskie klimaty jak najbardziej uwielbiam ale Ty jesteś w nich niepokonana Majteczek się nie czepiam bo sama miałam pewnei podobne Ale stare zdjecia są na tyle niewyraźne (w tym ich urok) że ja się zastanawiałam czy Ty jakiegoś wodorosta nie masz czasem na głowie No ale skoro gaciorki są hiciorem to tej wersji sie trzymajmy Ewcia jaka dostojna i poważna Zdjęcia pozowane, widać u fotografa robione:wink: Professssjonalne jak na tamte czasy Nie liczy się zatem szukaj tych w rajstopkach Stuk nie wymigasz się tych damskich łaszków. Kobiety też noszą kimona Frosia wielki plus za przyłożenie się do tematu Za czuprynkę dodatkowy Rewelacyjne są te zdjecia!!! Barbossa widać, ze czytasz ze zrozumieniem Takie rajstopki wynalazłeś że teraz bedzie trudno pobić to ujęcie-zdjecie Że też każdy z nas miał takie same rajstopki Kolakao z gromnicą Prosimy o komentarz Ja wiedziałam ze góralki to odwazne babki ale zeby tak publicznie się przyznawać i to już od dziecka..... [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.12.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Świetny wątek !! Ja zaraz też coś wyszperam i jutro wrzucę jak będzie w pracy wolna chwila Sama jestem ciekawa czy mam jakieś zdjecie w rajtuuuuuzkach Najlepsze jest to, ze wszyscy (których dorosłe zdjecia znam) jesteście do siebie podobni !! A najmniej się zmienił stuk Najmniej??????????????? Czyli dalej dziewczęca urodę mam??????? (Mayland zabiję cię ) Napewno masz w rajtuzkach? Inaczej to stracone dzeiciństwo I pewnie po same pachy!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 19.12.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 A gdzie zapowiadane fotki golasków? nikt nie ma? Nikt nie ma zdjęcia na futerku? Wlepiejcie, nie będziemy się śmiać he, he futerka niet, jak i jakiegokolwiek przyodziewku, ale będę dawkował, żebyście Dziewczęta nie piszczały no takie braki czasu mam, że chyba 24 na dobę i osiem po fajrancie, tak czy siak będzie, może w łykent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.12.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 chciłabym cos bardziej nieprzyzwoitego ....ale już wtedy mamusia dbała o moją reputację i zawsze zdjecia mam zrobione jak spod igły żadnych opadających majciochów ani nawet w rajtuzkach o baraniej skórce nie wspominając mayland - nie mam ...słowo ...nie mam innych zdjec a te z przedszkola są tak samo grzeczne ...upozowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.12.2007 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Ewuś żartuję To pretekst tylko by nakłonić Cie na wiecej zdjeć Te które zamieściłaś są świetne Bardzo sie cieszę, że tak wiele osób świetnie się bawi. I mimo tego, że się wspólnie smiejemy to jednak dumy a nas troszke wszystkich jest. Gdy pomyślimy co z tamtych postaci ze zdjeć wyrosło to...... naprawdę warto się cieszyć Te rajstopki zapowiadałyby raczej co innego a tu tyle światłych głów po świecie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.12.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Dla mnie numer jeden to Braza topless i Barbarossa rajtuzowy macho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 19.12.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Duma mojego dzieciństwa, czapka i chłopak przy boku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.12.2007 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Mokka istne Szaleństwo Majki Skowron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.12.2007 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Mam nadzieję, ze to zdjecie nie przeszkodzi mi w ubieganiu się w przyszłości o mandat poselski czy też fotel prezydenta Trudno, nie takie grzechy człowiek popełniał http://images34.fotosik.pl/83/071a6857fbf2cd19.jpg I zeby nie było, że ja tak zawsze to drugie zdjecie w kokonie http://images27.fotosik.pl/128/eaf821e633f70f18.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 19.12.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Dobre . Od małego trzymasz za coś kciuki . To co ma się udać uda się na pewno . W sumie nie masz juz nic do ukrycia to na polityka jak najbardziej się nadajesz, ja będę na tak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.12.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Mayland, ale wątek, dobra robota pędzę oglądać pierwszą stronę. Wracają wspomnienia z dzieciństwa i choć zdjęcia czarno-białe, to życie było kolorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.12.2007 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Ech....te lata 70-te Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.12.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 mayland chyba poprosze Szanowna Redakcje o tytul Forumego Golaska dla ciebie gdzies mialam zdjecie w zblizeniu na moja piekna welle noworodkowa , ale nie moge znalec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.12.2007 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Nie rób mi tego Jeszcze komuś wpadnie do głowy liczyc mi wałeczki na ciele Szukaj, szukaj tych zdjeć Świeta to naprawdę dobry czas na takie poszukiwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.12.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 W życiu nie przypusczałam, że moje gaciorki będą takim hitem!!!! Ale co tam, w końcu zabłysnęłam na firmamencie!!! Odnosze jednak wrażenie, że moja gwiazda niestety gaśnie za przyczyną wspaniałej golizny Mayland - moje topless się chowa!! No i skończyło się gwiazdorowanie - zdjęć na futerku nie mam Mayland startuj w wyborach - mój głos już masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts