Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZDJĘCIA Z DZIECIŃSTWA

mayland

Recommended Posts

Frosia - niezły był z Ciebie hichotek :D - powago Ty nasza jedyna :wink: :D.

I ta meblościanka!

sonisiu , chyba mi juz do smierci zostanie :oops:

stuk , ty sie nie smiej

z ubolewaniem stwierdzam , ze nie byla to Albena , co mnie strasznie smucilo , bo wszystkie kolezanki taka mialy

ale za to wenge na wysoki polysk byl :D

tak patrze, ze straszne chudzielce bylismy z bratem .....na jednym fotelu a jeszcze luzy sa :o :lol:

aaa....te skarpetki na moich nogach to....podkolanowki ( zawsze mi spadaly :oops: :p )

kolakao stasznie ci zazdroszcze tego stroju krakowskiego :oops:

ja mialam tylko slaski , a krakowski to byl wtedy niczm Chanel :roll: :)

• Odpowiedzi 633
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ale kino - uśmiałam się do łez :lol: :lol:

Nawet nie wiesz jak bardzo mnie to cieszy!!!! I to jest najlepsza nagroda za odwagę dla wszystkich zamieszczajacych zdjecia :lol: Dla mnie to wielka przyjemnosć :lol:

Dziękujemy matko założycielko!!!!!!!

A gdzie zapowiadane fotki golasków? nikt nie ma?

Nikt nie ma zdjęcia na futerku?

Wlepiejcie, nie będziemy się śmiać :roll: :roll: :roll:

Świetny wątek !!

Ja zaraz też coś wyszperam i jutro wrzucę jak będzie w pracy wolna chwila :wink:

Sama jestem ciekawa czy mam jakieś zdjecie w rajtuuuuuzkach :lol:

Najlepsze jest to, ze wszyscy (których dorosłe zdjecia znam) jesteście do siebie podobni !! :wink: A najmniej się zmienił stuk :D

Siedzę przed kompem i umieram ze smiechu. :lol: Policzki juz mnie bolą :lol:

ALe wspaniałe zdjecia zamieściliście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jesteście wspaniali!!!!!!!!!!!!!!

Brazia morskie klimaty jak najbardziej uwielbiam ale Ty jesteś w nich niepokonana :lol: Majteczek się nie czepiam bo sama miałam pewnei podobne :lol: Ale stare zdjecia są na tyle niewyraźne (w tym ich urok) że ja się zastanawiałam czy Ty jakiegoś wodorosta nie masz czasem na głowie :oops: :lol: No ale skoro gaciorki są hiciorem to tej wersji sie trzymajmy :lol: :lol:

Ewcia jaka dostojna i poważna :o :lol: Zdjęcia pozowane, widać u fotografa robione:wink: Professssjonalne jak na tamte czasy :wink: Nie liczy się zatem szukaj tych w rajstopkach :wink: :lol:

Stuk nie wymigasz się tych damskich łaszków. Kobiety też noszą kimona :wink: :lol:

Frosia wielki plus za przyłożenie się do tematu :lol: Za czuprynkę dodatkowy :lol: Rewelacyjne są te zdjecia!!! :lol:

Barbossa widać, ze czytasz ze zrozumieniem :wink: :lol: Takie rajstopki wynalazłeś że teraz bedzie trudno pobić to ujęcie-zdjecie :lol: :lol: Że też każdy z nas miał takie same rajstopki :roll: :o :lol: :lol:

Kolakao z gromnicą :o Prosimy o komentarz 8) :lol: Ja wiedziałam ze góralki to odwazne babki ale zeby tak publicznie się przyznawać i to już od dziecka..... :oops: :wink: :lol: [/b]

Świetny wątek !!

Ja zaraz też coś wyszperam i jutro wrzucę jak będzie w pracy wolna chwila :wink:

Sama jestem ciekawa czy mam jakieś zdjecie w rajtuuuuuzkach :lol:

Najlepsze jest to, ze wszyscy (których dorosłe zdjecia znam) jesteście do siebie podobni !! :wink: A najmniej się zmienił stuk :D

Najmniej??????????????? :o

Czyli dalej dziewczęca urodę mam??????? :o (Mayland zabiję cię :D :D :wink: )

Napewno masz w rajtuzkach? Inaczej to stracone dzeiciństwo :lol:

I pewnie po same pachy!!!!!!!!!!!!!!!!

A gdzie zapowiadane fotki golasków? nikt nie ma?

Nikt nie ma zdjęcia na futerku?

Wlepiejcie, nie będziemy się śmiać :roll: :roll: :roll:

he, he

futerka niet, jak i jakiegokolwiek przyodziewku,

ale będę dawkował, żebyście Dziewczęta nie piszczały :D

no takie braki czasu mam, że chyba 24 na dobę i osiem po fajrancie,

tak czy siak będzie, może w łykent :roll:

chciłabym cos bardziej nieprzyzwoitego ....ale już wtedy mamusia dbała o moją reputację i zawsze zdjecia mam zrobione jak spod igły :-? żadnych opadających majciochów ani nawet w rajtuzkach :wink: o baraniej skórce nie wspominając :lol:

mayland - nie mam ...słowo ...nie mam innych zdjec :( a te z przedszkola są tak samo grzeczne ...upozowane :-?

Ewuś żartuję :wink: To pretekst tylko by nakłonić Cie na wiecej zdjeć :lol: :lol: Te które zamieściłaś są świetne :lol:

Bardzo sie cieszę, że tak wiele osób świetnie się bawi. I mimo tego, że się wspólnie smiejemy to jednak dumy a nas troszke wszystkich jest. Gdy pomyślimy co z tamtych postaci ze zdjeć wyrosło to...... naprawdę warto się cieszyć :lol: Te rajstopki zapowiadałyby raczej co innego a tu tyle światłych głów po świecie chodzi :lol:

Mam nadzieję, ze to zdjecie nie przeszkodzi mi w ubieganiu się w przyszłości o mandat poselski czy też fotel prezydenta :lol: Trudno, nie takie grzechy człowiek popełniał :wink:

http://images34.fotosik.pl/83/071a6857fbf2cd19.jpg

I zeby nie było, że ja tak zawsze to drugie zdjecie w kokonie :lol: :lol:

http://images27.fotosik.pl/128/eaf821e633f70f18.jpg

Mayland, ale wątek, dobra robota :lol:

pędzę oglądać pierwszą stronę.

Wracają wspomnienia z dzieciństwa i choć zdjęcia czarno-białe, to życie było kolorowe :D

W życiu nie przypusczałam, że moje gaciorki będą takim hitem!!!! Ale co tam, w końcu zabłysnęłam na firmamencie!!!

Odnosze jednak wrażenie, że moja gwiazda niestety gaśnie za przyczyną wspaniałej golizny Mayland - moje topless się chowa!! No i skończyło się gwiazdorowanie - zdjęć na futerku nie mam :D :D Mayland startuj w wyborach - mój głos już masz :D :D