Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mam pytanie. Czy jest taka tendencja że na zimę materiały (ceramika, dachówka) tanieją???

Też mnie ta kwestia interesuje, ale na razie wyraźnego spadku en nie widze.

Mam pytanie. Czy jest taka tendencja że na zimę materiały (ceramika, dachówka) tanieją???

W mijającym roku było tak, że w lutym największe spadki były, a potem.... dalej taniało :-)

W mijającym roku było tak, że w lutym największe spadki były, a potem.... dalej taniało :-)

Bo kończył się boom budowlany i nie taniały,a wracały do normalności :)

Tak ,tanieją.Robi się "promocję",klienta się zakręca i kupujesz w letniej cenie lub drożej. :evil: Parę cen z gliwic:folia kubeł 2 metry wysok.-10,6 za mb. Klej do styro.-16zł za 25 kg. Bloczek betonowy -2,57 netto bez ceny transp. Rura drenarska fi 100 - 3,7 mb.
dachówka sirius 13

podstawowa- 1,96

szczytowe - 21,05

gąsior - 12,32

ceny netto, Olsztyn

witam kolego powiedz w ktorej hurtowni kupowales bo wlasnie przymierzam sie do kupna dachowki??

orginalny Ytong 24 pp4 6,60 zł/szt. do zapłaty cena z transportem 20km

ponad 1300szt kupiłem

Dobra cena??

boze swiety a ode mnie w Olsztynie chca 7,41 za sztuke i za cholere zbic ceny nie moge....

dachówka sirius 13

podstawowa- 1,96

szczytowe - 21,05

gąsior - 12,32

ceny netto, Olsztyn

witam kolego powiedz w ktorej hurtowni kupowales bo wlasnie przymierzam sie do kupna dachowki??

czy to aby nie błąd?

gąsior mam za tyle samo, ale podstawową za 2,56

1.bloczki betonowe 12/24/38 2,80szt. 2.stal fi 12 22zł/laska 12metr. 3.cement 410/tona woj.lubelskie

netto czy brutto? rozumiem ze podalas cene bez transportu...

dachówka sirius 13

podstawowa- 1,96

szczytowe - 21,05

gąsior - 12,32

ceny netto, Olsztyn

czy to aby nie błąd?

gąsior mam za tyle samo, ale podstawową za 2,56

na początku cena była 2,36 (czy w kole tego) ale ja sporo wcześniej się "targowałem" i po miesiącu udało się zbić cenę do 1,96zł więc jak masz czas - powoli ale stanowczo zbijaj cenę.

dachówka sirius 13

podstawowa- 1,96

szczytowe - 21,05

gąsior - 12,32

ceny netto, Olsztyn

Raab Karcher http://www.raabkarcher.pl/

...jak masz czas - powoli ale stanowczo zbijaj cenę.
Tylko tak żeby nie uznali Cię za marudę, pierdołę i co tam jeszcze chcesz. Na koniec będą Cie mieli serdecznie dość..

Styro Termoorganika Fasada Gold, 116 zł/m3 Tamir Pszczyna

• 2 weeks później...

Dachówka braas Romańska\ceglany:

Podstawowa: 2,33

Szczytowa: 21,06

Gąsior: 14,31

Denko gąsiora betonowe: 46,93

Ceny brutto, skład podwarszawski.

suporex 7,55
Uwielbiam takie posty. Bardzo pomocne. Rozumiem, że to w hurtowni "ABC" w Szczecinie, przy wylocie na Stargard. Cena brutto z transportem, a rozładunek we własnym zakresie?
suporex 7,55
Uwielbiam takie posty. Bardzo pomocne. Rozumiem, że to w hurtowni "ABC" w Szczecinie, przy wylocie na Stargard. Cena brutto z transportem, a rozładunek we własnym zakresie?

nie wlasnie nie w chelmie k. lublina z ich rozladunkiem