Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam,

Wiosna-lato zaczynamy budowę w rejonie małopolska-Alwernia. Szukamy wykonawcy najlepiej aby wykonał od prac naziemnych po SSO. Mamy jedną ofertę robocizna 50 tyś ale wydaje mi się, że to trochę za drogo. Nasz projekt to delikatnie zmodyfikowana, pomniejszona "Dzierlatka" 160m2 pow. użytkowa. Z zainteresowaniem sprawdzę Wasze propozycje.

Ewentualnie jakie składy budowlane polecacie w rejonie Krakowa, Chrzanowa.

Edytowane przez kubus2011

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam,

Szukam nastepujacych materialow:

Tarcica 32 mm

Papa termozgrzewalna wierchniego krycia matizol

rura drenarska 100 mm

kineta

Styrodur 5 cm

Cement Kl 1

Styropian twardy 2 cm

drut wiazalkowy

rura PCW 160

Plastyfikator

systemy kominowe (wybieram pomiedzy CJ blok a zapel)

Budowa na podkarpaciu. Gdzie moge kupic najtaniej ta drobnice?

Pozdrawiam serdecznie,

Terry

Co do ceny wiezby to my klepnelismy na przelomie 2010/2011 w cenie 670zl za kubik (obrzynane, impregnowane) i 850zl za czterostronnie strugane, ale sporo sie naszukalismy w tartakach, a znalezlismy blisko dzialki:) Ceny negocjowalismy.

W samym Szczecinie chcieli od nas duuuzo wiecej, okolo 900zl za obrzynane, impregnowane :mad:. Region: zachodniopomorskie.

Witam

Możecie zdradzic lokalizacje tartaku? Może byc na priv. Pozdrawiam i życzę wytrwałości.

W tej chwili w Lerou Merlin są płyty solne 50 x 50 cm za 369 złotych. Wiecie gdzie jeszcze można je kupić, a może gdzieś są tańsze?

http://www.leroymerlin.pl/multimedia-storage/8a/21/8913287b73585948593434bb28c4-43700202_a8.jpg

http://www.leroymerlin.pl/multimedia-storage/df/43/cbb57cccc4cb87ba604384e16dce-43700412_a4.jpg

Edytowane przez bind

yar napisał:

Mogę prosić o adres hurtowni sprzedającej Edera dla Warszawy .

Ja kupowałem za pośrednictwem hurtowni TROPS z Torunia (http://www.trops.pl/, konkretnie z oddziału w Lipnie. Ale drugi raz z Lipna bym nie skorzystał - facet był bardzo nieterminowy i zamiast faktury wystawił mi wezwanie do zapłaty, mimo że towar był już zapłacony... W centrali w Toruniu sprawiali lepsze wrażenie, ale o tym przekonałem się dopiero po problemach z Lipnem. W każdym razie, jak mi później zabrakło pustaków, to już nie brałem EDERa, wziąłem austriackiego BRENNERa, jakościowo też OK, tylko że skład był w zasięgu rzutu beretem, więc odszedł koszt transportu: firma BUDOMAG, ul.Stołeczna 2, Zaborów, (22) 752 09 46