Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Napisałem maila do pana Jerzego o wyjaśnienie sytuacji, którą zaalarmował kolega. Minął tydzień - odpowiedzi jak nie było tak nie ma. Jako,że nie traktuję poważnie firm, które nie traktują poważnie swoich klientów - dałem sobie spokój z zakupami w tym serwisie. Zaznaczę tylko, że do tej pory wymianę informacji a także negocjacje ceny uważałem na naprawdę przyzwoitym poziomie. Pozdrawiam

ja też odradzam tą firmę. maja atrakcyjną cene na styropian na allegro ale jak do nich zadzwonilem to powiedzieli ,że to drugi gatunek a pierwszy to jest droższy. oczywiście nic nie pisze na aukcji ,że to drugi gatunek. poza tym chcą kasę z góry a jak nie to mamy cię w du...pie prawie dosłownie tak mi powiedziano.

Skoro juz mowa o styropianie itd... czy ktoś korzystał z usług icmarket.pl?? Nie znalazłem informacji na temat gatunku co nie znaczy,że nie zapytam już w poniedziałek...Zobaczymy....

Projekt płyty forumowego projektanta - produkt finalny spełnia oczekiwania...

Polecam: badanie gruntu - Katarzyna Schneider - Gliwice

Stal - Zawiercie - fasada.net.pl - więcej wkrótce...

Styropian - ICMARKET.PL - błyskawiczne, bezproblemowe zakupy (minimum logistyczne - dostawa gratis)

Projekt płyty forumowego projektanta - produkt finalny spełnia oczekiwania...

Polecam: badanie gruntu - Katarzyna Schneider - Gliwice

Stal - Zawiercie - fasada.net.pl - fachowa obsługa, bezproblemowe zakupy - tani transport

folia budowlana - http://sklep.folda.pl/ - poniedziałek wysłany przelew - czwartek dostawa do domu.