Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dzisiaj odebrałem drugą dostawę porotonu Robena 13 szt na metr kw. Cena wraz z dostawą ,rozładunkiem HDS + koszt palet metr kw. 67zł pozdrawiam .Adam z Wrocka.
  • Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

stal żebr. fi 12 = 2,44 zł/kg brutto

stal żebr. fi 8 = 3,06 zł/kg brutto

stal żebr.fi 6 = 2,68 zł/kg brutto

Wrocław - ceny z poniedziałku, dzisiaj już drożej

pzdr

6,71 za PHM to dobra cena ja załatwiam teraz znajomemu i najniższa cena jaką udało mi się osiągnąć to 7,40 brutto

bloczek betonowy znalazłem taniej 2,60 brutto

woj. Łódzkie

Ja zamówiłam thermo-rapid austriacki za 6,35zł, brutto, jak chcesz namiar to wyślę.

Prosze o kontakt na te bloczki, czy cena 2,60 była z transportem?

U mnie drgnęło ale w druga stronę.

Na poczatku stycznia kupiłem fi12 żebrowana po 2250 brutto za tone, teraz jest po 2650 brutto za tonę.

ceramika p+w 24 - 7.20

ceramika p+w 11,5 - 5.00

cement 32,5 - 440

Ceny brutto z dowozem i rozładunkiem. Hurtownia mieści się w Środzie Wlkp.

Porotherm 25 w Kenpolu na Bartyckiej w poniedzialek kosztowal 7,56 PLN/brutto/szt.

Informacja z 19.02. - już 8,48 PLN/brutto/szt :x w cenie transport do 30 km od centrum W-wy i rozładunek (+ możliwość depozytu do końca kwietnia)

Wszyscy tu podają takie wspaniałe ceny, że aż wstyd się odzywać. Ja odniosłam wrażenie, że w W-wie już od początku lutego cena PTH25 oscyluje wokół 8.50 - oczywiście brutto, z transportem, rozładunkiem i możliwością przechowania ( albo i nie, zależy od składu). Do Kenpolu niestety nie trafiłam :(
Stal zbrojeniowa fi12 - 2500zł/tona

Drut fi6 - 2500zł/tona

Ceny brutto z transportem i depozytem, podkarpacie,

A gdzie takie ceny maja?

U nas w Bochni-Wieliczce jak pytałam to 2800-2950 zł/t. :cry:

Stal zbrojeniowa fi12 - 2500zł/tona

Drut fi6 - 2500zł/tona

Ceny brutto z transportem i depozytem, podkarpacie,

A gdzie takie ceny maja?

U nas w Bochni-Wieliczce jak pytałam to 2800-2950 zł/t. :cry:

Podkarpackie, okolice Leżajska.

Rozpiętość cen jakie spotkałem to 2500 - 2800 zł/t

Witam.Dzisiaj dowiadywałem się o ceny: porotherm 25P+W250*375*238 cena z dowozem 6,71 brutto ,bloczek betonowy 12*25*38 3,66zł brutto z dowozem i rozładunkiem.Czyto dobre ceny w woj dolnośląskim? może ktoś zna lepsze na tym terenie? Pozdrawiam.Adam z Wrocka.

Pewnie, że dobra ja objeździłem kilka hurtowni we wroclawiu i bloczków poniżej 4,0 nie znalazłem a cena porothermu to już całkiem niezła.

Prześlij mi namiary na tą hurtownię

Pozdrawiam. Daniel z Wrocka

Kupiełm Poroton 24 P+W Robena 5,38 szt./brutto okolice Wrocławia transport z HDS

Mam namiar na Porotherm 25 P+W za 5,75 szt./ brutto - niestety transport bez HDS.[/quot

ja tez proszę o namiary

pozdrawiam

Witam,

czy ktoś z okolicy Wrocławia/Oleśnicy ostatnio dowiadywał o ceny lub kupował beton (B7,5, B15) oraz stal (fi6, fi12) ?

Jakieś namiary?

Pozdrawiam.