Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a zobaczcie jakiego PW dostałem od januszpiep72 :

Spadaj chamie! kto ci dał prawo do wtrocania się w temat prostaku niewychowany! za kogo ty się uważasz ty ośle g...o!

jaki odważny, tylko czemu na PW trza było tu na forum walić, wszyscy może chcą wiedzieć jaką kulturą gościu grzeszysz ...

jest tu admin jakiś albo mod?

edde - nie zasmiecaj forum, a jak cie sie nie podoba, ze ktos pyta o cene to nie odpowiadaj i zignoruj :evil:

Fakt, ze lepiej by bylo, gdyby ktos pisal: po ile welna , bo u mnie po tyle.

Ale wlasnie o to chodzi, ze jak sie komus nie chce wydzwaniac po hurtowniach, bo np. mu sie nie chce, bo jest leniwy - to pyta na forum i nie bedzie sie jakimis pieniaczami stresowal. Dalej nie zasmiecam. Konkrety.

W Gdansku porotherm 25 najtaniej znalazlem po 7,40. W wiekszosci hurtowni jest pow.9 zl.

drut zbrojeniowy 10,12,6 cena 2305 za tonę brutto, transport powyżej tony gratis

Aktualna cena w tej olsztyńskiej firmie to 2630PLN/tona - przy zamówieniu ponad tonę, transport gratis.

Do Warszawy jeżdżą w poniedziałki i wtorki - jeśli mają zamówienia.

To dobrze, że my kupiliśmy miesiąc temu i jeszcze płaciliśmy taniej, ale to i tak mniej niż w tamtym roku

Witam!!!!Obdzwoniłam kilka hurtowni i cena porothermu25 mnie poraziła -(9.40 brutto i 8.40 brutto austriacki (Dąbrowa Górnicza-ślask).Co robić!!!!!Czy te ceny mogą być jeszcze wyższe, kilka pań z hurtowni zasugerowało że tak, niektórzy mówią żeby przeczekać(buduję się w czerwcu).MOże ktoś widział gdzieś tańsze pustaki chodzi mi głównie o śląsk i okolice.Pozdrawiam i dziękuje z góry za jakąkolwiek odpowiedz.