Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

na GZL w podanym przez Ciebie rozmiarze miałam cenę 935 z groszami -hurtownia w Katowicach.

Która hurtownia? Brałaś tam coś jeszcze, że dali taki rabat?

Nie - brałam tylko okna, robili mi takze wycene na wełnę od ocieplenia poddasza i blachodachówkę - tu miałam lepsze oferty, ale okien tańszych nie znalazłam

Namiary na PW

Witam

Co doradzicie ?

Na wiosnę ruszam z budową no i nie wiem co z tymi materiałami ? Kupować już czy czekać do wiosny. Na chłopski rozum to są problemy w uzyskaniu kredytów więc jak ludzie nie będą mieli kasy to nie kupią towaru i ceny powinny być jeszcze bardziej konkurencyjne. Chyba większość buduje na kredyt. Oczywiście na składach, sprzedający mówią że już od lutego podwyżki ale to chyba sztucznie chcą napędzać zakupy

?????????????????????

dzisiaj kupowałem wełnę na docieplenie dachu - 15cm grubości za 14,50zł m2. a 5cm grubości za 11,5zł m2 - coś jest nie tak?

Mocno nie tak :(

Ursa 5cm - 8,92zł

Rockwool superrock 5 cm -5,89 zł

cena 15 cm ok

Czy ktoś z Was dostał na Śląsku rabat na okna FAKRO większy niż 27% od cennika? Proszę o namiar.

Wiem że na Veluxa mozna dociągnąć dwa oczka więcej, ale zależy mi na fakro.

Zobacz w Dabrowie w Bud-Macie, bylam tam w ubiegłym tygodniu, maja jakąś promocje czy coś :D

My dopiero zaczynamy budowę w Łomnie k. Warszawy i póki co nie możemy pochwalić się zdobyczami materiałów budowlanych. Najtańszą stal znaleźliśmy w Łomiankach. Firma na terenie starego GS`u. Mają swoją stronkę http://www.ter-pol.pl i tam aktualny cennik.

afran

W sobote jadę na rekonesans po składach w okolicy Leszo-Błonie - Grodzisk ewentualnie Nowy Dwór Maz . Gdzie polecacie skałd w dobrych cena ?? Na początek Stal do fundamentu i bloczki fundamentowe oraz gazobeton. Gdzie najtaniej??

Jeśli zahaczysz o Nowy Dwór Maz. to bloczki fundamentowe warto kupować razem z betonem w Kruszbudzie. Stamtąd mieliśmy dobry beton w dobrej cenie.

Stal braliśmy ze Stanisławowa przed Pomiechówkiem w zeszłym roku ( lato 2008) facet był bardzo konkurencyjny cenowo.

Witam mam zamiar zacząc budowe kolo magnuszewa miedzy góra kalwarią a kozienicami woj.mazowieckie czy macie mize jakies namiary na w miare tanie składy budowlane i wykonawców stanu surowego ,ile teraz kosztuje m3 betonu b15 b20 dzieki pozdrawiam. :roll: