Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kupiełm Poroton 24 P+W Robena 5,38 szt./brutto okolice Wrocławia transport z HDS

Mam namiar na Porotherm 25 P+W za 5,75 szt./ brutto - niestety transport bez HDS.

porotherm 25 po 6.40

porotherm 8 po 6.15

cena z transportem w maju magazynowanie i z podatkami no i z rozladunkiem i zaladunkiem kalisz na dzien 18 styczen 2008 rok

YDYp 3x1,5 750V

YDYp 3x2,5 750V

YDYp 4x1,5 750V

dzięki M!

ale o co biega?? to wątek gdzie się podaje ceny materiałów, nie koncert życzeń albo zestawienie materiałowe :D

Kupiełm Poroton 24 P+W Robena 5,38 szt./brutto okolice Wrocławia transport z HDS

Mam namiar na Porotherm 25 P+W za 5,75 szt./ brutto - niestety transport bez HDS.

Witam a mozesz mi podać namiar na ten porotherm?

zastanawiam sie czy wogule jest porotherm 24cm bo niespotkalem sie w ulotkach ,,,,,,,,,,,, a moze przegapilem ,,,,,,,,,tylko dlaczego muj muraz proponowal 25 skoro jest 24 pozdrawiam
a sory to z nygustwa ale czy to samo co porotherm 25 ma te same wlasnicosci czy jak to sie teraz sprawdza pozdrawiam

Stal zbrojeniowa żebrowana:

fi16 - 2300 brutto

fi12 - 2250 brutto

fi6 - 3500 brutto

fi6 w kręgu gładka 2600 brutto

Transport gratis

Stalbud Przeworsk

Szukałem, negocjowałem i wreszcie zamówiłem. W hurtowni bez problemu zgodzili się na przechowanie materiałów do przełomu lutego/marca 2008. Oto ceny:

SILKA E24 - 5,20 PLN (firma Xella)

SILKA E12 - 2,95 PLN (firma Xella)

Styropian EPS100 gr. 10 cm - 160 PLN za m3

Bloczek betonowy fundamentowy - 4,40 PLN (producent KAMAL)

Co do bloczków fund. to owszem można taniej kupić, w granicach 3,20 - 3,90, ale cena odpowiada tu jakości. Wybrałem wyrób droższy, lecz sprawdzony.

poroth P+W 30 - 5,70 brutto

dachówka Braas cisar podstawowa - 2,91

gąsior prosty - 16,05/sztuka

poroth. P+W 11,5 - 7,20

ceny brutto ze stycznia. Jak u was? Taniej?