skorpio 18.12.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Jak w temacie. Proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwek82 19.08.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Jak w temacie. Proszę o opinie. bardzo dobra membrana, jak budowano mi dach w zeszłym roku to jedyne co moge powiedzieć, to że nie kupiłbym innej folii niż WILUNEX. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej z Wadowic 19.08.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Jak w temacie. Proszę o opinie. bardzo dobra membrana, jak budowano mi dach w zeszłym roku to jedyne co moge powiedzieć, to że nie kupiłbym innej folii niż WILUNEX. Pozdrawiam Zastanawiałem się nad Tyvekiem Supro ale po tak dogłebnej i zachęcającej ocenie chyba także zdecyduję się na wilunex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 19.08.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Parametry na pierwszy rzut oka ma dobre ale kto jest jej producentem? Bo Tyveka produkuje DuPont i samo to już gwarantuje pewną jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwek82 03.09.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Słyszałem że producentem jest jakaś niemiecka firma i ta folie jest sprowadzana i sprzedawana pod nazwą WILUNEX. Jakościowo jest bez zarzutu i powiem szczerze że nawet jak nie znam dokładnego producenta to jakość tej membrany i folii mnie całkowicie przekonuje. pozdrawiam i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpio 04.09.2009 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Nie zaryzykowałem. Położyłem Delta Foxx znanego i uznanego producenta, który nie jest "jakąś niemiecką firmą" ukrywającą miejsce wytwarzania swoich wyrobów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts