Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Jaśmina z ISOMAX w Imielinie

HenoK

Recommended Posts

Komentarze do dziennika Jaśmin z ISOMAX w Imielinie.

Doczekaliśmy się wreszcie pierwszego dziennika budowy domu w szeroko swego czasu na Forum dyskutowanej technologii ISOMAX.

Z pewnością zainteresowanie dziennikiem będzie równie duże jak technologią :).

• 1 month później...
  • 3 months później...
  • 2 months później...

cześć,

żyję i Isomax mnie nie dobił... ;-)

nie zawsze było idealnie jak to przy budowlańcach, ale generalnie jestem zadowolony.

Obiecuję coś Wam powklejać (przed końcem roku) i odpowiedzieć na pytania jeśli tylko będę potrafił.

Jestem na etapie ścianek działowych, a potem już tylko wykończeniówka....(tylko albo aż ;-) )

Isomax zakończony-tylko jeszcze muszą komputer podłączyć w przyszłym tygodniu.

Niestety nie miałem siły albo motywacji prowadzić dziennik tym bardziej, że pojawiło się na świecie moje drugie maleństwo i....sami wiecie

ostatnio dopiero nieco zwolniłem z pracą i postanowiłem wejść na forum i po ponad pół roku zobaczyć jak Wam idzie.

Szkoda, że Isomax nadal słabo się rozwija. Wychodzi na to, że na południu Polski najbardziej, choć nadal nie tak jak powinien. Nadal jest to kwestia organizacji pracy i ekip wykonawczych.

Cieszę się, że i innym, którzy byli blisko budowy domu w Isomax poszło dobrze.

To niesamowita radość jak widzi się postępy w budowie i "rosnące mury" prawda? :-)

Hej ! Miło , że się odezwałeś !

U nas jak i u Ciebie postępy i też wykończeniówka się zaczyna .

Ja dziś robię instalacje elektryczne :) , no i w tym tygodniu pomiar na solary ...

Wklejaj zdjęcia szybciutko i napisz coś więcej : jak tam koszty budowy i jak generalnie robota szła? na południu chyba mocniej i szybciej myślą :) hihi żartuję...

Gratuluję potomka...

• 5 years później...