HenoK 19.12.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Komentarze do dziennika Jaśmin z ISOMAX w Imielinie. Doczekaliśmy się wreszcie pierwszego dziennika budowy domu w szeroko swego czasu na Forum dyskutowanej technologii ISOMAX. Z pewnością zainteresowanie dziennikiem będzie równie duże jak technologią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-j 19.12.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 No to dawać zdjęcia , kto robi, czy ściana prefabrykat tylko do wylania czy może tak jak w W-wie rycie w BK? Na płycie czy sciany fund.? idt... Jak najwięcej informacji pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 24.12.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 no i prosimy o kosztorys ??? bo to ważne by porównać z innymi technikami Swoją drogą ciekawe która to firma wykonawcza się tego podjęła? bo to tu był największy problem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 20.02.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 co tam słychać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-j 20.02.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Inwestor wkłada rurę w rurę i nie ma czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 21.02.2008 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Inwestor wkłada rurę w rurę i nie ma czasu. Raczej blokada informacyjna ze strony isomaxu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 17.06.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Jak tam budowa ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 17.06.2008 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Jak tam budowa ???Czyja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.06.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Ciekawe, ciekawe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 18.06.2008 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Ciekawe, ciekawe ...Pewnie teraz żałujesz, że nie budujesz w tej technologii owianej nimbem tajemnicy ... Ty byś nie wytrzymała, żeby nie pochwalić się postępem robót na Forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 18.06.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 no jak czyja .... Isomaxu w imielinie...teraz z prespektywy juz budowy to wiem że jak ekipa nie jest zgrana i zorganizowana to budowe może szlak trafić .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PedroJ 13.09.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 cześć, żyję i Isomax mnie nie dobił... nie zawsze było idealnie jak to przy budowlańcach, ale generalnie jestem zadowolony. Obiecuję coś Wam powklejać (przed końcem roku) i odpowiedzieć na pytania jeśli tylko będę potrafił. Jestem na etapie ścianek działowych, a potem już tylko wykończeniówka....(tylko albo aż ) Isomax zakończony-tylko jeszcze muszą komputer podłączyć w przyszłym tygodniu. Niestety nie miałem siły albo motywacji prowadzić dziennik tym bardziej, że pojawiło się na świecie moje drugie maleństwo i....sami wiecie ostatnio dopiero nieco zwolniłem z pracą i postanowiłem wejść na forum i po ponad pół roku zobaczyć jak Wam idzie. Szkoda, że Isomax nadal słabo się rozwija. Wychodzi na to, że na południu Polski najbardziej, choć nadal nie tak jak powinien. Nadal jest to kwestia organizacji pracy i ekip wykonawczych. Cieszę się, że i innym, którzy byli blisko budowy domu w Isomax poszło dobrze. To niesamowita radość jak widzi się postępy w budowie i "rosnące mury" prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 16.09.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Hej ! Miło , że się odezwałeś ! U nas jak i u Ciebie postępy i też wykończeniówka się zaczyna . Ja dziś robię instalacje elektryczne , no i w tym tygodniu pomiar na solary ... Wklejaj zdjęcia szybciutko i napisz coś więcej : jak tam koszty budowy i jak generalnie robota szła? na południu chyba mocniej i szybciej myślą hihi żartuję... Gratuluję potomka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Brzęczkowski 05.02.2014 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 No to dawać zdjęcia pzdr wyrywanie rury w rurze założenie wymiennika ciepła (reku) do wentylacji by dogrzać dom - założenia grzejników elektrycznych nie fotografowałem, bo to wszędzie wygląda podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts