jasiu10 19.12.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Witam wszystkich, zastanawiam się dość poważnie nad rozpoczeciem budowy domu z bali, okolo 120-150 m^2 w regionie Kujawsko-Pomorskim. Slyszalem jednak rozne opinie na temat tych domow. Czy moglby ktos mi powiedziec, jaką żywotnosc ma taki dom - ile lat. Wszyscy wiemy, ze dom budowany tradycyjna technologia z cegly stac moze spokojnie 80-100 lat. Jak wyglada to w przypadku bali drewnianych? z gory dziekuje za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 19.12.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 W mojej okolicy jest sporo drewniaków z początku poprzedniego wieku. Jeśli postawi go dobra ekipa i będzie prawidłowo eksploatowany to nie ma obaw. Mam na myśli dom z grubych bali , bez ocieplenia . NIe wiem czy czytałeś : http://forum.muratordom.pl/domy-z-bali,t504.htm polecam na dlugie jesienne wieczory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts