zielonooka 21.12.2007 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Kroi sie wątek na miarę RUSTA-a;) z czystej ciekawosci sprawdziłam na stronie firmy kurierskiej jaki "status" ma moja przesylka Otóz taki: PACZKA W MAGAZYNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 21.12.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Napisałam "sie cmoknij" a nie mnie w nos no tak, źle zrozumiałem, myślałem, że to Ty w mój nos... ..chcesz .. ..dać kissa... ale ja w swój jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.12.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 wpadnę z siekierką odrąbie Ci kichol ...i będziesz se cmokał proste ...nieee ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 21.12.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 wpadnę z siekierką odrąbie Ci kichol ...i będziesz se cmokał proste ...nieee ? hmm, proste odrąbać może i tak, ale jak wpadniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.12.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://img.123greetings.com/thumbs/edec_c_newjingle/8540-002-71-1042.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marioosh 21.12.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Mnie TPSA zaproponowała, że ewentualnie to ja się mogę u nich starać za jakieś 10 miesięcy o neta. Więc im zaproponowałem, żeby się cofnęli do fazy analnej i mnie cmokneli w rzeczony przedmiot w tym okresie zainteresowań i fascynacji. Skorzystam z prywatnej inicjatywy dostępnej w tym rejonie. Powodzenia w walce z molochami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 22.12.2007 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Zielonooka zastanawiam się tylko po co Ci ten modem ? Jeśli chcesz żeby Ci internet dobrze śmigał to kup sobie porządny router z modemem (np. WAG200G Linksysa). Te modemy, które ofeuje TP SA, Netia i inne firmy są do niczego Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 23.12.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Te modemy, które ofeuje TP SA, Netia i inne firmy są do niczego Nie zgodzę sie z tym. W ofercie TP sa modemy firmy SpeedTouch 516 i 546 (routery- przetestowane w każdą stronę ). Bardzo niezawodne. Co do pozostałych to niestety w większości masz racje Pozdrawiam i Życze Wesołych i Spokojnych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wesolyromek 23.12.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Jestem wesoly Romek mam we warszawce domek, a w domku wode , swiatlo, gaz ......o curwa , a co z internetem??? Kiedys dawno temu moj wujek przyjechal do Stolycy z baaardzo daleka i porazila go cena pokoju w hotelu wiec zapytal pani recepcjonistki skad sie biora te ceny we Warszawie no i uslyszal taka odpowiedz...no przeciez jest pan w najpiekniejszym miescie na swiecie Troche to nie na temat, ale tak jak z tym internetem powyzej jest ze wszystkim w tym pieknym kraju , dziwie sie tylko, ze jeszcze zadne z was nie napisalo ze to wina Kaczynskich. Zycze powodzenia. Roman G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 23.12.2007 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Nie zgodzę sie z tym. W ofercie TP sa modemy firmy SpeedTouch 516 i 546 (routery- przetestowane w każdą stronę ). Bardzo niezawodne. Co do pozostałych to niestety w większości masz racje Jeśli chodzi o konfigurację, problemy z Neostradą mogę sprobować pomoc zarówno ze strony formalnej jak i technicznej. Pozdrawiam i Życze Wesołych i Spokojnych Świąt My tu mówimy o modemach a Ty piszesz o routerach firmy Thomson których to Netia nie oferuje w swoich ofertach promocyjnych Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 24.12.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Napisałeś, że badziewne WSZYTSKIE z TP (chyba że miałeś na mysli TYLKO modemy a nie routery), to Ci odpisałem, ze to nieprawda Ale czy to ważne i tak wszystko chińskie albo tajwańskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 24.12.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Napisałeś, że badziewne WSZYTSKIE z TP (chyba że miałeś na mysli TYLKO modemy a nie routery) Te modemy, które ofeuje TP SA, Netia i inne firmy są do niczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.12.2007 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 Po pierwsze: Wesolych (bezinternetowych) Świąt!!! Po 2 c-> netu (a wlasciwie modemu) oczywiscie niet (pisze z kompa brata bo wpadlam dzis do rodzinki ) i nic nie zapowiada sie zeby do nowego roku cos sie zmienilo Zielonooka zastanawiam się tylko po co Ci ten modem ? Jeśli chcesz żeby Ci internet dobrze śmigał to kup sobie porządny router z modemem (np. WAG200G Linksysa). Te modemy, które ofeuje TP SA, Netia i inne firmy są do niczego Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt ! Mialam do tej pory net na modemie telewizji kablowej i smigal w pracy mamy tpse (nie wiem moze i na routerze?) i jest ok nie potrzebuje jakis bj wypasionych opcji niz modem. modem jest ok - mi w zupelnosci wystarcza - tyle tylko ze fajnie by bylo gdybym miala go w rekach a nie w magazynie firmy kurierskiej wesoly romek - tia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.12.2007 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 Aha - nie wiem czy nie zdecyduje sie na OrangeFreedom - moze ktos ma i wie jak to dziala? Tyle tylko ze musze oficjalnie (pisemnie) zerwac umowe z Netia (a wlasciwie zaangazowac do tego bogu ducha winnego wlasciciela lini telefonicznej). I niech mi Netia sproboje wlepic kare za zerwanie umowy! to przysiegam i publicznie oglaszam ze poszuje ja Rzecznikiem Ochrony Konsumenta, sądem i gazeta "Fakt" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 25.12.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 Aha - nie wiem czy nie zdecyduje sie na OrangeFreedom - moze ktos ma i wie jak to dziala? To jest mniej wiecej to samo co Neostrada w TP. Możesz też przyrównać do internetu z Netii (masz linie tel w TP, ale internet już nie, jest to tzw-BSA-"Bitstream Access") Czyli Orange (lub Netia) dzierżawią linie telefoniczną od TP, ale internet "dają" swój (swoje modemy, promocje itp) W Orange masz ten plus, że biorąc od nich internet dostajesz pakiet darmowych minut w sieci. Niestety jeśli nie możesz mieć Neostrady to raczej nie będzie działać Netia, Orange i inne (cała ta technologia to internet oparty o ADSL i ATM, operatorzy BSA wykorzystują w większości te same urządzenia co Neostrada) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.12.2007 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 ....Niestety jeśli nie możesz mieć Neostrady to raczej nie będzie działać Netia, Orange i inne ..... ??? MOge miec jak najbardziej neostrade - w koncu nie jestem takim uosiem który zalatwial by sobie Netie nie majac linii tepsy Co najlepsze ten net sobie juz od 6 grudnia po kabelku plynie tylko Netia od tamtego czasu nie umie dostarczyc modemu tam gdzie nalezy Neostrade moglam miec ale nie chcialam bo ogolnie nie lubie tpsy. Nie wiem czy nie bede zmuszona polubic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 26.12.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 MOge miec jak najbardziej neostrade - w koncu nie jestem takim uosiem który zalatwial by sobie Netie nie majac linii tepsy Chodziło i o to, że nawet mając linię z TP, nie zawsze można mieć internet (urzadzenia zwielokrotniające sygnał, za długa linia lub słabej jakości). Neostrade moglam miec ale nie chcialam bo ogolnie nie lubie tpsy. Nie wiem czy nie bede zmuszona polubic. Ja nigdzie nie napisałem, że lubię TP. Jak w każdej firmie klienci zadowoleni i nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.12.2007 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Neo moze tam byc - kiedys zreszta sobie byla Netia jest juz dawno podlaczona na lini tepsy ps. nigdzie nie napisalam ze ty napisales ze lubisz/nie lubisz tpsy JA nie lubie i dlatego wybralam netie. teraz sobie troche pluje w brode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek13 26.12.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Ktoś już to napisał wcześniej ale powtórzę - idź do jakiegoś sklepu z elektroniką, kup modem ADSL z routerem i WIFI. Najważniesze tylko, czy masz ID i hasło, jeżeli i to jest w paczce kuriera to i tak kicha, pytanie czy podadzą je pracownicy infolinii? Będziesz miała bezprzewodowy dostęp do internetu w swoim mieszkaniu. Do NETII wystąp z reklamacją i z propozycją ulgi w Twoich opłatach za internet. Na razie mam Neostradę, ale ich modem leży w szufladzie a działa właśnie takie urządzenie, o którym wyżej. Koszt ok 200-300 zł, ale przyjemność surfowania bezcenna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 27.12.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 to może ja się podłączę, jako że Autorka tyłem stoi, to może "przełknie" moje pytaniejadę sobie na D-Linku DI-624 i się bydle wiesza (chyba on)wiesza się na wi-fi i poprzez kabel (gdy pracują połączenia razem i oddzielnie)co pomaga? ano wyciągnięcie na chwilę zasilania bydlęcia, po czym wyrzuca "brak połaczenia" potem "pobieranie adresu sieciowego" i znowu chodzi (czasami długo, 24h i więcej, a czasami to dzieje się w ciągu kilkumastu minut) korzystam z P2P, modem z kablówki (Aster)czy jest możliwe, że to z winy P2P (słyszałem o "problemach" stron z zewnętrznymi ingerencjami w serwery)czy też te bydle jest po prostu do bani (pewnie mogę reklamować, ale chcę mieć pierw jakieś argumenty w razie niemca, że to ON)czy ktoś spotkał się z takimi objawami?i proszę nie pisać, że D-Link to szit (miałem starszy model i wiernie służył)help ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts