zielonooka 03.01.2008 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Gratuluje. (i zazdroszcze) Mi do tej pory zadna firma tak nie napsuła krwi jak wlasnie "szanowna" Netia w polaczeniu z "szanowna" firma kurierska GLS. Pewnie po prostu jakies fatum i pech a sam internet jest ok - ale o pracownikach tych obu firm mam jak najgorsze zdanie Zalatwiac przez tyle dni sprawe wyslania glupiej informacji o poprawnym adresie do firmy kurierskiej oraz dostarczac (kurierem!!!) przez 19 dni paczuszke z jednego miejsca w Warszawie do drugiego oddalonego o ok. 10 km - po czym przesyłkę "zgubić w .... magazynie" - to trzeba miec naprawde duze samozaparcie żeby taka rzecz schrzanic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.01.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Zalatwiac przez tyle dni sprawe wyslania glupiej informacji o poprawnym adresie do firmy kurierskiej oraz dostarczac (kurierem!!!) przez 19 dni paczuszke z jednego miejsca w Warszawie do drugiego oddalonego o ok. 10 km - po czym przesyłkę "zgubić w .... magazynie" - to trzeba miec naprawde duze samozaparcie żeby taka rzecz schrzanic. Zagraj w totka! Może też trafi się taki zbieg okoliczności.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 04.01.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Ja również jestem zadowolony z Netii. Net śmiga mi od połowy roku aż miło. Modem miałem swój, a cenowo dużo taniej niż u konkurencji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 07.01.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 A WiMax w Netii? Nie proponowali ci? U mnie działa super Wisz - też ma WiMax netii ale bez zachwytu, bo telefon często pada Ale mam tylko dlatego że byłam absolutnie pewna, że w Lublinie jest i zaparłam się . W infolinii wielokrotnie udzielali mi informacji, że nie ma i sie nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.01.2008 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Tak juz w ramach rozrywki i " znecania si" nad GLS (cuuudowna firma kurierska ) Oto historia doreczania mojej przesylki : http://images32.fotosik.pl/100/fe29f8dda15c0785m.jpg 24 dni w magazynie (tadam!!!!:) ) po czym ..... 03.01.2008 ZWRóCILI JA DO NADAWCY - czyli firmy Netia A czemu tak to nie wiadomo - bo zwracaja do nadawcy jak odbiorca (czyli czyba to ja) min. 3 x nie odbierze przesylki od kuriera Juz pomijam ze pies z kulawa noga do mnie nie zawital z tej firmy to jeszcze b. ciekawe jest to ze: 03 stycznia paczka byla w "magazynie" i tegoz 03 widocznie odbiorca 3 x "nie odebrał" wiec upowaznili sie do oddania Netii Ale to juz tak w ramach ciekawostki przyrodniczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redik 08.01.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Ja również jestem zadowolony z Netii. Net śmiga mi od połowy roku aż miło. Modem miałem swój, a cenowo dużo taniej niż u konkurencji ... no to poczekaj az bedzie Ci sie konczyla umowa.... Wlasnie przez to przechodze. Rok temu zerwalem umowe z TPsa i rzucilem sie na Netie po kablach TPsy. Jak juz zalozyli po 45 dniach myslalem ze bedzie dobrze. Do grudnia.... Internet zgasl, awaria zgloszona do Netii. Oni wala do TPsy a ta ich informuje ze niemozliwy jest taki transfer na danym laczu i moga sie wypchac. Tak wiec wroze ze droga w druga strone tez Cie nie ominie, chociaz tego nie zycze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.01.2008 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 chcialam tylko zakomunikowac ze... mam internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.01.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 chcialam tylko zakomunikowac ze... mam internet ............. Netia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.01.2008 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 chcialam tylko zakomunikowac ze... mam internet ............. Netia?? Netia , netia przyslali mi maila z przeprosinami, dostarczyli w zebach modem i 3 miesiace mam gratis .... uznalam ze ostatecznie moge przestac sie obrazac na nich [ tak naprawde b. zalezalo mi na dostepie do netu - szarpanina z inna firma (w tym tepsa) to kojejne 3-4 tyg bez netu wiec... , a pozatym z tego co slyszalam sam net (tfu! tfu! zeby nie zapeszyc ) jest ok - tu nawalilo przekazywanie danych , koordynacja i IQ co poniektorych - mam ogromna nadzieje ze moje problemy sie juz skonczyly (tfu tfu przez lewe ramie ponownie ) ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts