zuzia23 19.12.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 WitajcieWłaśnie jestem w trakcie urządania swojej kuchni i zastanawiam się nad okapami marki Globalo a konkretnie nad modelem Divida 90. Okap ma ładny design, a przede wszystkim ma bardzo dobre parametry - jest cichy i wydajny, za podobny okap np. siemiensa czy też falmeca musiałabym dać dużo więcej, stąd moje pytanie, czy ktoś może słyszał coś o okapach marki Globalo albo jest w posiadaniu takiego okapu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CahirAepCallah 18.11.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 http://forum.muratordom.pl/okapy-isola-firmy-globalo,t79381.htm?highlight=globalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AiP 19.11.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Ja mam okap Globalo Divida 90.1 nowy zakup więc nie wiem jak tam serwis.Na pierwszym biegu chodzi bardzo cicho, na drugim trochę słychać, a na ostatnim 5 huczy że ciężko wytrzymać. A i jeszcze jedna sprawa, nie mam jeszcze założonych filtrów węglowych bo jeszcze nie doszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts