kotek999 19.12.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Witam wszystkich mam nadzieję że ktoś się pojawi, projekt jest nowy ale fajny. http://www.domna5.pl/index.php?opcja=details&id=46&more=odbicie&nazwa_projektu=%20RENIA-nowość-rabat%20!&autor=Paweł%20Piątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 06.02.2008 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 ponawiam, może ktoś się znajdzie - wiem że jest to nowy projekt ale może:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 13.02.2008 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 i do góry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adanielak1 25.02.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Szczerze mówiąc zastanawialismy się nad tym projektem. Stanęło na tym,że nieco za mały. Potrzebujemy 4 pokoi. No i kuchnia taka za mała? Ale kwestia tego ile kto spędza tam czasu. Wybraliśmy projekt też parterowy K4 z extradom-ów:http://www.extradom.pl/grafiki/3500/big695.jpg pow. użyt.141m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 26.02.2008 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Bardzo fajny domek, ale i tak szkoda że nie wybraliście Reni (bo tak na razie sama buduję). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adanielak1 26.02.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 No dzięki, ale i tak adaptujemy garaż na pokój, podnosimy ściankę kolankową o maxa lub dwa? Kąt nachylenia połaci w projekcie 22, my damy może 27-30 zobaczymy jak będzie wyglądała wizualizacja? A majster od dachu twierdzi, że i tak o nachyleniu zadecyduje estetyka i wygląd ogólny, łobaczymy... żeby tak nie skiepścić!! Taki projekt jak nasz już istnieje (początek inwestycji 2004) i już mieszkają!!! i to niedaleko, ale biuro nie ma namiaru na nowy adres!! No na przysłowiowe wyciągniecie ręki... tak mi szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Pawlicka 05.03.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Witam...Nie łam sie...Projekt jest nowy więc zainteresowanie słabe Ja również myśle nad tym projektem...Martwi mnie troche mała kuchnia, ale cała reszta jest w sam raz Kiedy planujesz rozpocząć budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adanielak1 06.03.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Anna Pawlicka napisała: Witam...Nie łam sie...Projekt jest nowy więc zainteresowanie słabe Ja również myśle nad tym projektem...Martwi mnie troche mała kuchnia, ale cała reszta jest w sam raz Kiedy planujesz rozpocząć budowę? Aniu, który projekt?Renia, czy K4?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 06.03.2008 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 cześć, jeżeli chodzi o projekt Renia to zaczynam budowę za tydzień:) Więc trzymajcie kciuki - zdjęcia będę wklejać na bieżąco:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adanielak1 06.03.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 No to tylko życzyć powodzenia i cierpliwości... Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Pawlicka 06.03.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Super...Cieszę się strasznie Renia to super domek Już nie mogę się doczekać zdjęć z realizacji Proszę, nie zapomnij o osóbce, która z utęsknieniem czeka na choćby szczątki nowych informacji (to o mnie ) Pozdrawiam serdecznie i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 07.03.2008 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Hej, a tak na marginesie czy ktoś z was zdecydawał się już na Renię, czy jestem osamotniona w tym boju i jako pierwsza zaczynam??? P.S. Ja tak nie chcę sama:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Pawlicka 07.03.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Kotku, zaczynasz niestety sama bo przede mną jeszcze długa droga - planuję budowę na wiosne przyszłego roku. Jestem jednak przekonana, że chce wybudować Renie, bo to uroczy parterowy domek Czy wprowadzaliście jakieś zmiany w projekcie? Pozdrawiam, Andzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 08.03.2008 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Droga Aniu, nie wprowadzaliśmy zmian w projekcie, a tak na marginesie to że budujemy Renię to wielki przypadek. poszukiwania projektu rozpoczęły się od kwietnia 2007 roku i byliśmy już pewni że będziemy budować m09 z muratora (oczywiście po wprowadzeniu całej masy zmian) i tak któregoś razu weszłam na stronę domu na 5 i patrzę a tu nowość i od razu zakochałam się w Reni:):) hihihihi i tak zamówiliśmy w grudniu zeszłego roku nasz projekt, sama jestem ciekawa jak wyjdzie:) Pozdrawiam p.s. A Ty planujesz wprowadzenie zmian?? Jeżeli tak to jakich?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adanielak1 12.03.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Do kotek999: Ile macie powierzchni dachu na tej Reni i czym zamierzacie pokryć? Liczyliście już wstępnie koszty? Jakie materiały na cokół, ściany, tynki? Bo ja mam tyyyle dylematów, a dach ogromelny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 13.03.2008 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 hej, dach ma 316 m2, jak chcesz to kosztorys wyślę na priv., my chcemy położyć dachówkę ceramiczną, koszt ok 25 000 dach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Pawlicka 13.03.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Mine szczerze powiedziawszy to wszystko przeraża...znajomi budują dom - Amanda z Archipelagu - prosty dach, dwuspadowy i za samo drewno dali 18,000!!! A gdzie tu dalej?? Żadnych zmian nie planuję...chociaż martwi mnie trochę ta kuchnia...na wizualizacji wygląda na taką malutka Mam nadzieję, że w rzeczywistości będzie chociaż troszku większa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adanielak1 13.03.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Mnie szczerze powiedziawszy to wszystko przeraża...znajomi budują dom - Amanda z Archipelagu - prosty dach, dwuspadowy i za samo drewno dali 18,000!!! A gdzie tu dalej?? Żadnych zmian nie planuję...chociaż martwi mnie trochę ta kuchnia...na wizualizacji wygląda na taką malutka Mam nadzieję, że w rzeczywistości będzie chociaż troszku większa. Pocieszę Cię, że nie tylko ty przerażona jesteś . Koszty jakieś horrendalne sumy za wszystko!! A kuchnia może nie taka mała, bo połączona z jadalnią i otwarta (tworzy przestrzeń z salonem), ale wydaje mi się, że nie bardzo ustawna? Kotek999: hej, dach ma 316 m2, jak chcesz to kosztorys wyślę na priv., my chcemy położyć dachówkę ceramiczną, koszt ok 25 000 dach. Bardzo proszę o kosztorys. Mój dach trochę większy, sama policzyłam (+-) koszty , brrr, kubeł zimnej wody poproszę! Zaczęłam myśleć o mniejszym. Czy odeskowanie bierzecie pod uwagę? Bo nachylenie połaci chyba nie za duże?(22-25*??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 14.03.2008 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 hej, ja też jestem przestraszona i bardzo sie boj tej budowy, ale jak się powiedziało a to i trzeba powiedzieć b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adanielak1 15.03.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Kotek999 dzięki za wycenę, chociaż tak numerki w tabelkach i te podziały taka grubość, a taka to biorę tak na sucho. Ceny są przeróżne nie tylko dla danego regionu, a i robocizna... Głupi tynk zewnętrzny kosztuje w zależności od koloru, a ten, który sobie upatrzyłam -cholera najdroższy się okazał!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts