rrubia 13.07.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 No i my dołączyliśmy do grona wielbicieli Reni Właśnie dziś zamówiłam projekt Mam nadzieję że kotek wklei nowe zdjęcia i pochwali się "pomieszkiwaniem" w swoim pięknym domku P.S. Kotek, dziękuję za wszelkie pomysły i zdjęcia na forach - bardzo to nam pomogło w dokonaniu ostatecznego wyboru )) Buzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 13.07.2009 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 rrubia, jak tylko będę jeszcze mogła pomóc to pisz:) Zdjęcia wkleję jutro w dzienniku:) I zapraszam na kawkę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrubia 13.07.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 oj chetnie byśmy wpadli zobaczyc to cudo okupione takim wysiłkiem, łzami, wqrwem i podobnymi emocjami.... ;P Ale coż za szczescie móc już w nim mieszkac !! Dzieki za zaproszenie, a gdzie dokładnie wybudowaliscie Renie? Pytam bo wprawdzie przeczytałam kazdego twojego posta, ale gdzies mi umkneło ..... My w lubelskim. Pozdrawiam rrubia P.S. Mogłabys Moniczko wysłac mi na priv ile wydaliscie na budowe Reni i dlaczego tak duzo ?? ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cliff1976 27.09.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Witajcie, jestem kolejną osobą, która zdecydowała się na projekt Renia.Jako, że do wszystkiego trzeba się solidnie przygotować dopiero zbieram informacje o projekcie, sposobach wykonania itp.Na chwilę obecną mam:- działkę- spodobał mi (a raczej nam, bo po prawdzie to moja lepsza połówka zaklepała) się projekt Renia- czekam na wyceny projektu w 3 stanach (surowy zamknięty, deweloperski i pod klucz) i w 2 technologiach (tradycyjna i szkieletowa) W projekcie Renia będę nanosił poprawki, bo mimo, że się podoba to nie jest idealny.Potrzebuję też zaadaptować garaż na pomieszczenie biurowe, dlatego obok domku będzie stał garaż (projekt G24 ze strony http://www.extradom.pl). Działka jest na tyle duża, że spokojnie to wszystko pomieści. Jeżeli możecie mi w jakikolwiek sposób doradzić lub uczulić na newralgiczne punkty Waszej budowy Reni to będę naprawdę bardzo wdzięczny. Planujemy rozpoczęcie budowy wiosną w przyszłym roku, ale trudno powiedzieć jak długo przyjdzie nam odbijać się od drzwi różnych urzędów. Tym bardziej, że działkę mamy naprawdę daleko od miejsca obecnego pobytu... Pozdrawiam wszystkich serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzenaPrzemek 10.07.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 czy jest ktoś kto buduje renie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gothigs 24.11.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 (edytowane) Cześć wszystkim;) Chciałem ten projekt zamówić ale potrzebne mi są wymiary wszystkich ścian ma ktoś może? http://domna5.pl/index.php?opcja=details&id=46&more=rzuty&nazwa_projektu=RENIA&autor=Pawe%B3%20Pi%B1tka Jak nie tutaj to prosiłbym na gg 3773267 albo na e-mail [email protected] Pozdrawiam i dziękuję ___________^^ Juz nieaktualne;) Edytowane 24 Listopada 2010 przez gothigs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts