Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

No i my dołączyliśmy do grona wielbicieli Reni ;)

Właśnie dziś zamówiłam projekt :)

Mam nadzieję że kotek wklei nowe zdjęcia i pochwali się "pomieszkiwaniem" w swoim pięknym domku :)

P.S. Kotek, dziękuję za wszelkie pomysły i zdjęcia na forach - bardzo to nam pomogło w dokonaniu ostatecznego wyboru :)))

Buzka

• Odpowiedzi 45
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

oj chetnie byśmy wpadli zobaczyc to cudo okupione takim wysiłkiem, łzami, wqrwem i podobnymi emocjami.... ;P Ale coż za szczescie móc już w nim mieszkac !!

Dzieki za zaproszenie, a gdzie dokładnie wybudowaliscie Renie?

Pytam bo wprawdzie przeczytałam kazdego twojego posta, ale gdzies mi umkneło ..... :oops:

My w lubelskim.

Pozdrawiam

rrubia

P.S. Mogłabys Moniczko wysłac mi na priv ile wydaliscie na budowe Reni i dlaczego tak duzo ?? ;P

• 2 months później...

Witajcie,

jestem kolejną osobą, która zdecydowała się na projekt Renia.

Jako, że do wszystkiego trzeba się solidnie przygotować dopiero zbieram informacje o projekcie, sposobach wykonania itp.

Na chwilę obecną mam:

- działkę

- spodobał mi (a raczej nam, bo po prawdzie to moja lepsza połówka zaklepała) się projekt Renia

- czekam na wyceny projektu w 3 stanach (surowy zamknięty, deweloperski i pod klucz) i w 2 technologiach (tradycyjna i szkieletowa)

W projekcie Renia będę nanosił poprawki, bo mimo, że się podoba to nie jest idealny.

Potrzebuję też zaadaptować garaż na pomieszczenie biurowe, dlatego obok domku będzie stał garaż (projekt G24 ze strony http://www.extradom.pl). Działka jest na tyle duża, że spokojnie to wszystko pomieści.

Jeżeli możecie mi w jakikolwiek sposób doradzić lub uczulić na newralgiczne punkty Waszej budowy Reni to będę naprawdę bardzo wdzięczny.

Planujemy rozpoczęcie budowy wiosną w przyszłym roku, ale trudno powiedzieć jak długo przyjdzie nam odbijać się od drzwi różnych urzędów. Tym bardziej, że działkę mamy naprawdę daleko od miejsca obecnego pobytu...

Pozdrawiam wszystkich serdecznie!

• 9 months później...
  • 4 months później...

Cześć wszystkim;)

Chciałem ten projekt zamówić ale potrzebne mi są wymiary wszystkich ścian ma ktoś może? :)

http://domna5.pl/index.php?opcja=details&id=46&more=rzuty&nazwa_projektu=RENIA&autor=Pawe%B3%20Pi%B1tka

Jak nie tutaj to prosiłbym na gg 3773267 albo na e-mail [email protected]

Pozdrawiam i dziękuję:)

___________^^

Juz nieaktualne;)

Edytowane przez gothigs