daggulka 05.09.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Witam. Ja również poproszę o wycenę zainstalowania centralnego odkurzacza w domku który zamierzamy budować (link jest w stopce) na maila : [email protected]. Z góry dziękuję i pozdrawiam-Dagmara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandomec 07.09.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 ja rowniez zapraszam do moich uslug http://www.dandomec.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 10.09.2006 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Witam, prosze o oferte (domek szeregowy). http://www.ai.poznan.pl/projekty_baranowo_szer.php?menu=6 Z gorey dziekuje Oferta przesłana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 10.09.2006 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Witam. Ja również poproszę o wycenę zainstalowania centralnego odkurzacza w domku który zamierzamy budować (link jest w stopce) na maila : [email protected]. Z góry dziękuję i pozdrawiam-Dagmara. Oferta przesłana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HomeLess 12.09.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 A ja, com rzuty na biuro_gdynia wysłał, czy mogę liczyć na odpowiedź? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 12.09.2006 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 A ja, com rzuty na biuro_gdynia wysłał, czy mogę liczyć na odpowiedź? Witam, Przepraszam ale się pogubiłem. Proszę jeszcze raz przesłać rzuty kondygnacji, a w tytule dopisać "dla Pawła" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 18.09.2006 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Zapraszam do zapoznania się z ofertą sklepu internetowego(zainteresowanym prześlę adres sklepu na e-mail). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atryda 20.09.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Na jakim etapie inwestycji należy sie zgłosićaby zainstalowac w domu centralny odkurzacz.Budowa ruszy pewnie wiosną,.Mam już działke, projekt , architekt bedzie robił adaptację, czekam na pozwolenie na budowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 24.09.2006 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Na jakim etapie inwestycji należy sie zgłosić aby zainstalowac w domu centralny odkurzacz. Budowa ruszy pewnie wiosną,. Mam już działke, projekt , architekt bedzie robił adaptację, czekam na pozwolenie na budowe. Witam. Najlepiej wykonać instalację na etapie stanu surowego(przed tynkami i wylewkami). Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 28.09.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Witam !Panie Pawle wysłałam na adres mailowy biura w Gdyni rzut parteru i piętra domu z prośbą o pomoc w zaprojektowaniu inst. oc. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 08.10.2006 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Witam ! Panie Pawle wysłałam na adres mailowy biura w Gdyni rzut parteru i piętra domu z prośbą o pomoc w zaprojektowaniu inst. oc. pozdrawiam Witam, e-mail dotarł, proszę tylko o cierpliwość. Mam teraz natłok prac i nie ze wszystkim się wyrabiam. Pozdrawiam. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 08.10.2006 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Zapraszam do odwiedzin sklepu internetowego - zainteresowanym podan adres na meila(regulamin forum!)PozdrawiamPaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 10.10.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Panie Pawle, ja również wysłałem skany projektu, 22.09.06, tytuł: Projekt odkurzacza (dla Pawła). Dotarła wiadomość? Cierpliwy jestem, nie spieszy mi się mocno Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil1967 10.10.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Ponieważ u mnie stan surowy prawie gotowy wysyłam aranżację na priva. I oczywiście czekam na ofertę. Dodam, że domek parterowy z drewnianym stropem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vax 23.10.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Wyslalem zapytanie na priva. Czekam na odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 15.01.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Panie Pawle, ja również wysłałem skany projektu, 22.09.06, tytuł: Projekt odkurzacza (dla Pawła). Dotarła wiadomość? Cierpliwy jestem, nie spieszy mi się mocno Pozdrawiam Brzuzens Panie Pawle, zagląda Pan tu czasem? Mija 4 miesiąc, przypominałem się Panu mailowo i telefonicznie. Nadal nie mam projektu a czas zaczyna naglić. Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzoza77 26.02.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Witam,wyslalam na mail'a prosbe o projekt i wycene. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 26.02.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Witam, wyslalam na mail'a prosbe o projekt i wycene. Pozdrawiam. Hehe, to możesz chyba zapomnieć ja wysłałem we wrześniu i jeszcze nie dostałem odpowiedzi. Później jeszcze 2 razy przesyłałem mailem prośbę i dzwoniłem z ponagleniem... brak reakcji Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoolka 27.02.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Proszę o ofertę całej instalacji z jednostką centralną dla domku bajkowy: http://www.mgprojekt.com.pl/domki/bajkowy/index.phpi przesłanie jej na adres [email protected].Proszę o wycenę z robocizną i bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzoza77 27.02.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam, wyslalam na mail'a prosbe o projekt i wycene. Pozdrawiam. Hehe, to możesz chyba zapomnieć ja wysłałem we wrześniu i jeszcze nie dostałem odpowiedzi. Później jeszcze 2 razy przesyłałem mailem prośbę i dzwoniłem z ponagleniem... brak reakcji Pozdrawiam Brzuzens Chcialam powiedziec, ze odpowiedz przyszla bardzo szybko. Mam nadzieje, ze pozostala wspolpraca bedzie tak samo dobrze przebiegac. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts