Paweł.001 07.03.2005 05:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Zapraszam do korzystania z naszych usług. Jednostki centralne BEAM, DISAN, Cyclovac, Allegro oraz NEDERMAN. Oferujemy pomoc w zaprojektowaniu instalacji i doborze jednostki centralnej. Sprzedaż rur i kształtek, montaż instalacji oraz serwis gwarancyjny i pogwarancyjny. Tel.: 0-501-034-156 0-58-661-94-94. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 07.03.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Paweł, Jak tam moja oferta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 07.03.2005 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Dzisiaj po południu wyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 09.03.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Paweł, Z oferty na pewno skorzystam, ale może niekoniecznie w ciągu 14 dni Rozumiem, że rurki kładzie się na tym samym etapie jak wszystkie instalacje - tak? Tak sobie myślę, że może powinnam zostawić dziury w stropach na przejścia rury pomiędzy piętrami, żeby potem w nich nie kuć. Może byś mi wysłał proponowany schemat rozmieszczenia instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 16.03.2005 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Paweł, Z oferty na pewno skorzystam, ale może niekoniecznie w ciągu 14 dni Rozumiem, że rurki kładzie się na tym samym etapie jak wszystkie instalacje - tak? Tak sobie myślę, że może powinnam zostawić dziury w stropach na przejścia rury pomiędzy piętrami, żeby potem w nich nie kuć. Może byś mi wysłał proponowany schemat rozmieszczenia instalacji. Całą instalacje należy układać w tym samym czasie co inne. Schemat mogę przesłać dopiero po podpisaniu umowy(niestety nie wszyscy są uczciwi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemek3 18.03.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Prosty przypadek:do otworu odkurzacza wchodzi szczur,którego wcześniej naszpikowałem szyneczką, z truteczkąCo wtedy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 18.03.2005 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Prosty przypadek: do otworu odkurzacza wchodzi szczur, którego wcześniej naszpikowałem szyneczką, z truteczką Co wtedy?? Masz bardzo inteligentne szczury, potrafią nawet otworzyć gniazdo ssące. Ok, wszedł - włączasz odkurzacz, jeżeli instalacja działa poprawnie a szczur nie jest zbyt upasiony szyneczką z truteczką problemu nie ma, znajdziesz go w zbiorniku ze śmieciami. Jeżeli zaś popełniłeś błędy w czasie montażu instalacji i Twój szczurek nie może się z niej wydostać, to wezwij mnie i wszyscy będą zadowoleni(oprócz szczura). Ty - bo instalacja będzie spowrotem sprawna, i ja - bo zarobię na zleceniu od Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemek3 18.03.2005 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Nie mam takiej instalacji i się nie znamale jak pomyśle o tym że mam zostawić tyle otworów w ścianachto myśle że mogą być one szybko zaadaptowane przez niepożądanych gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 29.03.2005 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Moi Drodzy,montując instalacje w waszych domach, nie zapomnijcie o instalacji centralnego odkurzania. Jest to moment w którym da się wszystko schować w ścianach i wylewkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 31.03.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Całą instalacje należy układać w tym samym czasie co inne. Schemat mogę przesłać dopiero po podpisaniu umowy(niestety nie wszyscy są uczciwi). W takim razie ja wrócę do tematu w przyszłym roku, bo wtedy bedą robione instalacje. A przejścia przez stropy trzeba będzie wykuć, w końcu to nie powinien być żaden problem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 04.04.2005 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Od 7-04 do dnia 11-04 wszystkie jednostki centralne tańsze o 10%(nie dotyczy jednostek 165 i 180).Zapraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
armark 08.04.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2005 Paweł, mam pytanie techniczne.W jednym ze swoich bardzo wczesnych postów pisałeś o możliwości prowadzenia instalacji w podłodze. Co, w wypadku kiedy będzie instalacja ogrzewania podłogowego ?Czy przewidujesz możliwość "pogryzienia się" obu systemów ? Czy wylewka w takim wypadku powinna być grubsza ? Może masz doświadczenia w tym względzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emango 11.04.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Paweł,czy możesz przedsawić ofertę (i Twoją propozycję odpowiedniej jednostki centralnej i akcesoriów) na odkurzacz. Domke wg projektu D08 Muratora.Chodzi mi o cenę również. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 16.04.2005 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 Paweł, czy możesz przedsawić ofertę (i Twoją propozycję odpowiedniej jednostki centralnej i akcesoriów) na odkurzacz. Domke wg projektu D08 Muratora. Chodzi mi o cenę również. Dzięki. Witam, proszę podać mi adres e-mail na jaki mam podesłać ofertę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 16.04.2005 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 Paweł, mam pytanie techniczne. W jednym ze swoich bardzo wczesnych postów pisałeś o możliwości prowadzenia instalacji w podłodze. Co, w wypadku kiedy będzie instalacja ogrzewania podłogowego ? Czy przewidujesz możliwość "pogryzienia się" obu systemów ? Czy wylewka w takim wypadku powinna być grubsza ? Może masz doświadczenia w tym względzie ? Cały rurociąg układa się(podłoga) w warstwie izloacji (styropian, wełna), obydwa systemy są całkowicie niezależne i nie powinny sobie przeszkadzać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emango 16.04.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 Paweł, czy możesz przedsawić ofertę (i Twoją propozycję odpowiedniej jednostki centralnej i akcesoriów) na odkurzacz. Domke wg projektu D08 Muratora. Chodzi mi o cenę również. Dzięki. Witam, proszę podać mi adres e-mail na jaki mam podesłać ofertę. Pozdrawiam. Mój adres: [email protected] Dzięki i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 24.04.2005 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Serdecznie zapraszam do zapoznania się z ofertą sklepu internetowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 27.04.2005 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Sprzedam w okazyjnej cenie(2350,00 brutto) jednostkę centralną BEAM 2750 w pakiecie LUX(wąż ssący 9mb z wyłącznikiem, wieszak na wąż,szczotka dwuklawiszowa, ssawka szczelinowa, ssawka z włosiem i ssawka do tapicerki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cezarr 28.04.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Zaproponuj mi jakiś niedrogi komplecik,domek z uzytkowym poddaszem, ok 130mkw.Czy ten zestaw Beam 165 byłby ok?Rozmieszczenie pomieszczeń idealne pod odkurzacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 28.04.2005 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Zaproponuj mi jakiś niedrogi komplecik,domek z uzytkowym poddaszem, ok 130mkw.Czy ten zestaw Beam 165 byłby ok?Rozmieszczenie pomieszczeń idealne pod odkurzacz. Witam. Jednostka centralna 165 przeznaczona jest do instalacji ssących składających się z maksymalnie 4-ech punktów, lub gdy długość(łączna wszystkich rur) instalacji nie przekracza 18 mb. Zanieczyszczenia trafiają do worka, który trzeba co jakiś czas wymieniać. Pakiet STANDARD z jednostką centralną 165 kosztuje 999,00zł, natomiast w wersja LUX 1399,00zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts