Paweł.001 11.07.2005 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Paweł - nie działa stronka sklepu A czy w wakacje będzie też rabacik tylko na materiały (na arzie bez jednostki centralnej)...? Właśnie sprawdziłem - strona sklepu działa poprawnie. Co do rabaciku, to coś pomyślimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivo 11.07.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 U mnie nadal nic - http://www.netkomp.com.pl/shop/ Co do rzutów - nie ma aktulanych wymiarów - moga się różnić ok. 10 cm wg projektu - czy nie będzie problemu z projektem i ilością materiałów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 12.07.2005 05:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 U mnie nadal nic - http://www.netkomp.com.pl/shop/ Co do rzutów - nie ma aktulanych wymiarów - moga się różnić ok. 10 cm wg projektu - czy nie będzie problemu z projektem i ilością materiałów? Spróbuj wejść tędy: http://www.odkurzacze.netkomp.com.pl Obydwa adresy działają. Różnica 10 cm nie stanowi problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacooo 13.07.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Pawełjak moja wycena?Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 13.07.2005 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Paweł jak moja wycena? Iwona Bardzo proszę o przesłanie raz jeszcze rzutów kondygnacji - nie mogę odnaleść przesłanych. Niezwłocznie wykonam projekt i wycenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacooo 14.07.2005 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Przesłałam jeszcze razPozdrawiam Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 19.07.2005 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Zapraszam na zakupy do sklepu internetowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 25.07.2005 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Zapraszam na zakupy do sklepu internetowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysia 26.07.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 mam teraz stan surowy zamknięty, czy możliwe by było założyć teraz jedynie rurki do odkurzacza, zrobić rozprowadzenie, a dopiero za jakiś czas np za rok zrobić resztę. Nie ukrywam że sama idea odkurzacza bardzo mi się podoba, ale koszt byłby mniej bolesny gdyby został rozłożony na dwie raty. Ile kosztowałyby takie rurki (dom ok 150m2 na dole salon, kuchnia, garaż, pomieszczenie gospodarcze, na górze 4 sypialnie, garderoba i łazienka) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaqbek 26.07.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Witam! Jetsem na etapie fundamentów-właśnie zaczynamy budowę ścianek fundamentowych. Wiem, że część rozprowadzeń potrzeba zrobic w podłodze. Czy moge liczyć na pomoc w skompletowaniu ospowiedniej ilosci wszystkich kształtek? Z góry bardzo dziękuję jaqbek P.S. SKany rzutów oczywiście am, o ile będzie taka potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 27.07.2005 05:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Witam! Jetsem na etapie fundamentów-właśnie zaczynamy budowę ścianek fundamentowych. Wiem, że część rozprowadzeń potrzeba zrobic w podłodze. Czy moge liczyć na pomoc w skompletowaniu ospowiedniej ilosci wszystkich kształtek? Z góry bardzo dziękuję jaqbek P.S. SKany rzutów oczywiście am, o ile będzie taka potrzeba Proszę podesłać skany wszystkich kondygnacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swmariusz 27.07.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Wysłałem zapytanie na priva proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robur 29.07.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Pytanie do Pawła.001:Przymierzam się do montażu OC.Mam podłogę na gruncie,którą ocieplę 15 cm styropianu( 3 x 5 ).Fachowiec od odkurzaczy chce rozpocząć robotę jako pierwszy tj. przed hydraulikiem i elektrykiem.Tak więc rury od OC mają leżeć bezpośrednio na chudym betonie.Czy one mogą w jakiś sposób przemarzać?Czy może położyć najpierw 5 cm styropianu i na tym rury? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 29.07.2005 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Pytanie do Pawła.001: Przymierzam się do montażu OC.Mam podłogę na gruncie,którą ocieplę 15 cm styropianu( 3 x 5 ).Fachowiec od odkurzaczy chce rozpocząć robotę jako pierwszy tj. przed hydraulikiem i elektrykiem.Tak więc rury od OC mają leżeć bezpośrednio na chudym betonie.Czy one mogą w jakiś sposób przemarzać?Czy może położyć najpierw 5 cm styropianu i na tym rury? .[/quote/] Witaj Rury mogą spokojnie leżeć na chudziaku - hydraulika w większości przypadków też rozprowadzana jest bezpośrednio na chudziaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izapa 01.08.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 czesc , juz kiedys dostalam od Ciebie oferte , ale niestety nie skorzystalam jeszcze , teraz jestesmy na etapie tynkow wewnatrz i chcielibysmy montowac rury, Prosze o oferte na [email protected]Postaram sie wkleic rzuty. Sa pewne zmiany w sciankach dzialowych.. czy ma to duze znaczenie w projekcie? link - parter link - poddasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 02.08.2005 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 czesc , juz kiedys dostalam od Ciebie oferte , ale niestety nie skorzystalam jeszcze , teraz jestesmy na etapie tynkow wewnatrz i chcielibysmy montowac rury, Prosze o oferte na [email protected] Postaram sie wkleic rzuty. Sa pewne zmiany w sciankach dzialowych.. czy ma to duze znaczenie w projekcie? link - parter link - poddasze Oferta wysłana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerhasser 02.08.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 ja tez proszę o ofertę http://www.studioprojekt.pl/projekty/SP-2005/2005_parter.gifhttp://www.studioprojekt.pl/rzut.php?id=22&idp=SP-2005&obrazek=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 02.08.2005 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 ja tez proszę o ofertę http://www.studioprojekt.pl/projekty/SP-2005/2005_parter.gif http://www.studioprojekt.pl/rzut.php?id=22&idp=SP-2005&obrazek=1 Proszę podać jakiś namiar, gdzie mogę przesłać ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 03.08.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Cześć Kupiłem u Pawła Beam 2750 w zestawie lux. Opaliłem i takie są moje przemyślenia: 1. Instalacja wykonana z rur też Beam i taka rurka powinna wejść do jednostki centralnej. Wszystko OK tylko jednostka montowana jest na ścianie za pomocą wieszaka, na który jednostkę się nasadza, a mufa do podłączenia rury jest z boku. Nie jest to instalacja z peszla ani giętej rurki więc połączenie tego nie jest zbyt ciekawe. Jakbym wszystkie ostatnie kolanka ze sobą skleił to już zupełnie nie wiem jak to cudo odłączyć od instalacji. Mufa do włożenia rury w jednostkę jest zaciskana śrubą to ok. ale jak odsunąć w bok jednostkę jak wieszak pozwala tylko góra dół? 2. Odkurzacz bez tłumika (mój model ma akurat tłumik) jest naprawdę głośny. Po zamontowaniu jednostki w piwnicy + tłumik praca jest lekko słyszalna w domu, ale raczej komfortowo. Jeszcze nie zrobiłem wyprowadzenia wyrzutni na zewnątrz, ale jest to konieczne bo ilość wyrzucanego powietrze jest duuuuuża. 3. Praca szufelki to raczej pomyłka. Dobrze że zamontowałem ją tylko w przedsionku i zrezygnowałem w kuchni. Pomyłka nie dlatego, że nie działa, czy źle działa ale szum powietrza zasysanego przez szufelkę jest okropny (chyba mam za silny odkurzacz ) i to tyle P.S. I jeszcze jedno oleje Beam'a i wyrzutnię powietrza na zewnątrz wykonam zwykłą rurą fi50 "kanalizą" bo przy instalacji wiadomo wchodzi w grę elektrostatyka, ale wyrzucane powietrze to chyba już całkiem co innego Bogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 03.08.2005 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Cześć Kupiłem u Pawła Beam 2750 w zestawie lux. Opaliłem i takie są moje przemyślenia: 1. Instalacja wykonana z rur też Beam i taka rurka powinna wejść do jednostki centralnej. Wszystko OK tylko jednostka montowana jest na ścianie za pomocą wieszaka, na który jednostkę się nasadza, a mufa do podłączenia rury jest z boku. Nie jest to instalacja z peszla ani giętej rurki więc połączenie tego nie jest zbyt ciekawe. Jakbym wszystkie ostatnie kolanka ze sobą skleił to już zupełnie nie wiem jak to cudo odłączyć od instalacji. Mufa do włożenia rury w jednostkę jest zaciskana śrubą to ok. ale jak odsunąć w bok jednostkę jak wieszak pozwala tylko góra dół? Bogdan Witam. Jednostka centralna powinna zostać polączona z instalacją 30-to centymetrowym odcinkiem rury elastycznej( do nabycia w sklepie internetowym), tak samo szufelka do zabudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts