YEYO 03.08.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Widzisz nie wiedziałem, że takie rury elastyczne istnieją. Szufelka jest połączona standardowo i działa jak trzeba tylko ten szum powietrza przez wąską szczelinę jest strasznie głośny. " A odbijając piłeczkę" jednostka nie kosztuje 50zł i do wieszaka Beam mógłby się wysilić aby dodać kołki rozporowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 03.08.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Ja mam to podłączyć tym czymś: http://www.odkurzacze.netkomp.com.pl/product_info.php?cPath=24_49&products_id=158A może do zestawu by ktoś dorzucił te 15-20cm rury elastycznej ja nie potrzebuje 1m i nie chodzi tu o cenę tylko o zasadę. Chyba jednak notowania Beam'a u mnie spadają na głowę.A jeszcze te złączki na niskie napięcie ciekawe po co jest plastykowy kołnierzyk jak przeód to musi być cieniutki aby się zmieścił i zasiśnięcia też jakoś przy osłonce nie widzę jak wykonać. Zastąpiłem je rurką termokurczliwą i bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 03.08.2005 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Widzisz nie wiedziałem, że takie rury elastyczne istnieją. Szufelka jest połączona standardowo i działa jak trzeba tylko ten szum powietrza przez wąską szczelinę jest strasznie głośny. " A odbijając piłeczkę" jednostka nie kosztuje 50zł i do wieszaka Beam mógłby się wysilić aby dodać kołki rozporowe. Następnym razem koleczki będą w komplecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 03.08.2005 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Ja mam to podłączyć tym czymś: http://www.odkurzacze.netkomp.com.pl/product_info.php?cPath=24_49&products_id=158 A może do zestawu by ktoś dorzucił te 15-20cm rury elastycznej ja nie potrzebuje 1m i nie chodzi tu o cenę tylko o zasadę. Chyba jednak notowania Beam'a u mnie spadają na głowę. A jeszcze te złączki na niskie napięcie ciekawe po co jest plastykowy kołnierzyk jak przeód to musi być cieniutki aby się zmieścił i zasiśnięcia też jakoś przy osłonce nie widzę jak wykonać. Zastąpiłem je rurką termokurczliwą i bez problemu. Niestety nie ja kompletuje te zestawy. Swoją drogą, jeżeli bierze się "kogoś" do podłączenia jednostki to ten "ktoś" bierze pieniążki za montaż razem z materiałem. Jeżeli natomiast montaż wykonuje się samemu to wystarczy zadzwonić do mnie, a ja chętnie powiem, co wchodzi w skład zestawu a co należy dokupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 03.08.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Ale to nie zmienia faktu że firma Beam jako firma, a nie Mr Paweł jako Paweł mogłaby się bardziej postarać aby klient był zadowolony. Koszt mikroskopijny, a radości wiele. Czy źle mówię ? Przecie taka jednostka nie funkcjonuje samodzielnie i trzeba ją podłączyć do rurarzu. Ale co tu wymagać przecie w kanadyjkach krajanie Beam'a też są ciency, a to powinien być ich narodowy sport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerhasser 05.08.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 ja tez proszę o ofertę http://www.studioprojekt.pl/projekty/SP-2005/2005_parter.gif http://www.studioprojekt.pl/rzut.php?id=22&idp=SP-2005&obrazek=1 Proszę podać jakiś namiar, gdzie mogę przesłać ofertę. adres na priv albo poniżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerhasser 09.08.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 halooo! co z moja ofertą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 09.08.2005 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 halooo! co z moja ofertą? Właśnie wysłałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filemon 09.08.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Witam. Jestem zainteresowany odkurzaczem, okolice Wrocławia. Co mam przesłać i na jaki adres, żeby otrzymać wycenę? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 10.08.2005 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Witam. Jestem zainteresowany odkurzaczem, okolice Wrocławia. Co mam przesłać i na jaki adres, żeby otrzymać wycenę? Pozdrawiam Oferta wysłana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 10.08.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 można prosić o ofertę , rury rozprowadzone, brakuje tylko odkurzacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 12.08.2005 05:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 można prosić o ofertę , rury rozprowadzone, brakuje tylko odkurzacza Prosze o kilka informacji na temat instalacji tzn: jaka jest ilośc wszystkich punktów ssących(gdniazda i szufelki automatyczne) i/lub jaka jest długość całej instalacji ssącej(pomijając wydech). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 12.08.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 lecę policzyć , tak na oko: 7 -8 punktów, w kuchni chciałabym zmienić na szufelkę, jeszcze można, a długośc rur to razem po całym domu bedzie z 40mb( tego to już nie mam jak policzyć bo pod podłogą, a hydraulik który kładł nie pokazuje się po naprawiamy po nim ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 17.08.2005 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 lecę policzyć , tak na oko: 7 -8 punktów, w kuchni chciałabym zmienić na szufelkę, jeszcze można, a długośc rur to razem po całym domu bedzie z 40mb( tego to już nie mam jak policzyć bo pod podłogą, a hydraulik który kładł nie pokazuje się po naprawiamy po nim ) Ofertę wysalalem na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 17.08.2005 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 lecę policzyć , tak na oko: 7 -8 punktów, w kuchni chciałabym zmienić na szufelkę, jeszcze można, a długośc rur to razem po całym domu bedzie z 40mb( tego to już nie mam jak policzyć bo pod podłogą, a hydraulik który kładł nie pokazuje się po naprawiamy po nim ) Ofertę wysalalem na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 22.08.2005 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Zapraszam do zapoznania się z ofertą sklepu internetowego - do końca miesiąca niższe ceny wybranych jednostek centralnych w zestawach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil1967 23.08.2005 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Paweł Poproszę o ofertę do projektu D24. Robię adaptację i to jest chyba dobry moment by uwzględnić instalację centralną. Info poprosze na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 26.08.2005 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Paweł Poproszę o ofertę do projektu D24. Robię adaptację i to jest chyba dobry moment by uwzględnić instalację centralną. Info poprosze na priva. Witam, prosze o jeszcze odrobinę cierpliwości - postaram sie ofertę podesłać w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 30.08.2005 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Środa ostatnim dniem promocji w sklepie internetowym - ZAPRASZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 02.09.2005 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Zapraszam na zakupy do sklepu internetowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts