Agnieszka-Kielce 06.09.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Witam. Nasz dom ma wymiary : 13x10 (parter +poddasze). Na dole: kotłownia, wc, 2 salony, kuchnia. Gora : 3 pokoje, sypialnia,łazienka. Proszę o info ile bedzie kosztowało zamontowanie rurek, tych gniazd, itp. (materiał+robocizna+koszt dojazdu). Prosze o podanie ceny samego odkurzacza, który bedzie trzeba dokupic (moze takiego, który jest bardzo dobry a mało kosztuje). Kiedy mozesz - wykonać zlecenie, ile bedą trewały prace.W domu są juz wylewki i tynki ale jeszcze ściany nie były wygładzone. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 12.09.2005 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Zapraszam na zakupy do sklepu internetowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 12.09.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Ja również poproszę o ofertę do projektu: http://www.projekty.murator.pl/projekt.htm?IdProjektuD=211&IdKolekcji=20&&action=showRzutyWłaśnie robię adaptację projektu i chciałbym uzględnić instalację centralnego odkurzacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 14.09.2005 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Ja również poproszę o ofertę do projektu: http://www.projekty.murator.pl/projekt.htm?IdProjektuD=211&IdKolekcji=20&&action=showRzuty Właśnie robię adaptację projektu i chciałbym uzględnić instalację centralnego odkurzacza.[/quote/] Witam Proszę podać adres e-mail na jaki mam wysłać ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.09.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Ja już instalację mam. Chcę kupić jedn. centr., ale nie wiem co. Czym się one różnią? Czy są lepsze i gorsze? Czym sie kierować oprócz ceny? Bardzo proszę o oświecenie mnie w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 15.09.2005 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Ja również poproszę o ofertę do projektu: http://www.projekty.murator.pl/projekt.htm?IdProjektuD=211&IdKolekcji=20&&action=showRzuty Właśnie robię adaptację projektu i chciałbym uzględnić instalację centralnego odkurzacza.[/quote/] Witam Proszę podać adres e-mail na jaki mam wysłać ofertę. Podaję @ : [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.09.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Zero wiadomości na temat.... Może - nie ma lepszych i gorszych, droższych i tańszych..... Może ten bajer, suma sumarum nie wart jest zachodu i PIENIĘDZY???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 16.09.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Zero wiadomości na temat.... Może - nie ma lepszych i gorszych, droższych i tańszych..... Może ten bajer, suma sumarum nie wart jest zachodu i PIENIĘDZY???? dokładnie.... cisza w temacie.... może go odkurzacz wciągnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 16.09.2005 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 BARDZO PROSZĘ O ODROBINĘ CIERPLIWOŚCI!Niebawem podeślę oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.09.2005 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Zero wiadomości na temat.... Może - nie ma lepszych i gorszych, droższych i tańszych..... Może ten bajer, suma sumarum nie wart jest zachodu i PIENIĘDZY???? dokładnie.... cisza w temacie.... może go odkurzacz wciągnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.09.2005 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 BARDZO PROSZĘ O ODROBINĘ CIERPLIWOŚCI! Niebawem podeślę oferty. no to czekamy dalej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.09.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 i dalej...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 17.09.2005 04:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Ja już instalację mam. Chcę kupić jedn. centr., ale nie wiem co. Czym się one różnią? Czy są lepsze i gorsze? Czym sie kierować oprócz ceny? Bardzo proszę o oświecenie mnie w tym temacie. Witam. Jednostkę centralną dobiera się pod względem dwóch parametrów. Pierwszy to długość instalacji ssącej( w ścianach i podłogach), drugi to ilość wszystkich punktów ssących (gniazda i szufelki). Proszę o podanie w/w informacji a bardzo chętnie dobiorę jednostkę centralną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 17.09.2005 04:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Zero wiadomości na temat.... Może - nie ma lepszych i gorszych, droższych i tańszych..... Może ten bajer, suma sumarum nie wart jest zachodu i PIENIĘDZY???? dokładnie.... cisza w temacie.... może go odkurzacz wciągnął Wysłałem ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.09.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Ja już instalację mam. Chcę kupić jedn. centr., ale nie wiem co. Czym się one różnią? Czy są lepsze i gorsze? Czym sie kierować oprócz ceny? Bardzo proszę o oświecenie mnie w tym temacie. Witam. Jednostkę centralną dobiera się pod względem dwóch parametrów. Pierwszy to długość instalacji ssącej( w ścianach i podłogach), drugi to ilość wszystkich punktów ssących (gniazda i szufelki). Proszę o podanie w/w informacji a bardzo chętnie dobiorę jednostkę centralną. Ooooo , mam 4-y gniazda ssące i jedną szufelkę, ale nie wiem jaka jest długość instalacji . Całość ma obsługiwać trzy piętra - piwnica 1-o gniazdo, parter 2a gniazda + szufelka, I-e piętro 1-o. Zależy mi na tym, by jednostka była w miarę o małym przekroju (mam wąskie miejsce gdzie ją mogę zamontować), łatwa w opróżnianiu - czy tam są worki?, dobrej jakości i w przystępnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 17.09.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Zero wiadomości na temat.... Może - nie ma lepszych i gorszych, droższych i tańszych..... Może ten bajer, suma sumarum nie wart jest zachodu i PIENIĘDZY???? dokładnie.... cisza w temacie.... może go odkurzacz wciągnął Wysłałem ofertę. dziękuję ofertę otrzymałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 22.09.2005 05:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Zapraszam na zakupy do sklepu internetowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 27.09.2005 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Już nie długo nowa marka odkurzaczy w naszej ofercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aśka1719499870 28.09.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 przyznam się, że nie chce mi się czytac wszystkich stron, bo odpowiedieć sobie na pytanie, więc zadam je, byc może bedę się powtarzać: włśnie zaczynaja stawiać mi mury. na odkurzacz centralny jestem zdecydowana od dawna. czy mam murarzom kazać zostawic gdziećś jakąś dziurę, a jak tak, to gdzie najlepiej? dzięki, aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 30.09.2005 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 przyznam się, że nie chce mi się czytac wszystkich stron, bo odpowiedieć sobie na pytanie, więc zadam je, byc może bedę się powtarzać: włśnie zaczynaja stawiać mi mury. na odkurzacz centralny jestem zdecydowana od dawna. czy mam murarzom kazać zostawic gdziećś jakąś dziurę, a jak tak, to gdzie najlepiej? dzięki, aśka Nie potrzeba pozostawiać przepustów na instalację odkurzacza centralnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts