Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 546
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wszystkie promocyjne jednostki centralne rozpoczynające się cyferką 2 w nr symbolu w przeciągu najbliższych 14 dni będą sprzedawane 15% taniej. Jest to rabat udzielany przez moją firmę tylko dla forumowiczów, w związku z tym proszę, aby w zamówieniu w polu "Dodaj Komentarz Do Twojego Zamówienia" podać swój nick i zaznaczyć, że kupującym jest forumowicz.

Mam wykonaną instalację w oparciu o system kanadyjski Vacu Maid.

Chciałbym podłączyć szufelkę standard (170PLN wg Twojej internetowej oferty).

Pytanie: czy wszystkie systemy mają taką samą średnicę rur instalacyjnych, a co za tym idzie, czy rura elastyczna (ta w Twojej ofercie)do przyłączenia szufelki bedzie pasowała?

Mam wykonaną instalację w oparciu o system kanadyjski Vacu Maid.

Chciałbym podłączyć szufelkę standard (170PLN wg Twojej internetowej oferty).

Pytanie: czy wszystkie systemy mają taką samą średnicę rur instalacyjnych, a co za tym idzie, czy rura elastyczna (ta w Twojej ofercie)do przyłączenia szufelki bedzie pasowała?

Rura elastyczna będzie pasowała na rurę systemu Vacu-Maid.

Witam,

Ja też chcę!!! :D Bardzo proszę o projekt instalacji odkurzacza centralnego oraz wycenę.

Podaję rzutyhttp://www.projekty.murator.pl/projekt.htm?IdProjektuD=279&IdKolekcji=21&&action=showRzuty

Pozdrawiam i dziękuję

Proszę podać adres e-mail to wyślę ofertkę.

Witam!

podaję adres e-mail: [email protected]

Dziękuję

Witam,

Ja też poproszę!!! Bardzo proszę o projekt instalacji odkurzacza centralnego oraz wycenę.

Podaję rzuty - http://www.projekty.murator.pl/projekt.htm?IdProjektuD=295&IdKolekcji=21&&action=showRzuty

Witam

czy jest szansa otrzymac taki projekt wraz z wycena??

Witam.

Proszę podać e-mail na jaki mam wysłać ofertę.

Witam,

Ja też poproszę!!! Bardzo proszę o projekt instalacji odkurzacza centralnego oraz wycenę.

Podaję rzuty - http://www.projekty.murator.pl/projekt.htm?IdProjektuD=295&IdKolekcji=21&&action=showRzuty

Witam

czy jest szansa otrzymac taki projekt wraz z wycena??

Witam.

Proszę podać e-mail na jaki mam wysłać ofertę.

[email protected]