kolia 09.02.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Paweł, wysłałam do Ciebie maila z rzutami i domu i prośbą o wycenę, doszło? PozdrawiamHalina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 10.02.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Wysłalam jeszcze raz mailem, bo akurat faks mam w naprawie, czy tym razem doszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 16.02.2006 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Wysłalam jeszcze raz mailem, bo akurat faks mam w naprawie, czy tym razem doszło? Tak, doszło tylko nie mam kiedy przysiąść i zrobić projekt. Postaram się dziś wieczorem odesłać konkretną ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 16.02.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Super, to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawciol 19.02.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Witam,wlasnie wrocilem od kumpla i zachorowalem na odkurzacz centralny a mam juz prawie chalupke wykonczona,ale moze da rade cos jeszcze zrobic,panie pawle pan jest z gdyni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 24.02.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Wysłalam jeszcze raz mailem, bo akurat faks mam w naprawie, czy tym razem doszło? Tak, doszło tylko nie mam kiedy przysiąść i zrobić projekt. Postaram się dziś wieczorem odesłać konkretną ofertę. Ja nadal nic nie dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 02.03.2006 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Witam,wlasnie wrocilem od kumpla i zachorowalem na odkurzacz centralny a mam juz prawie chalupke wykonczona,ale moze da rade cos jeszcze zrobic,panie pawle pan jest z gdyni?? Tak jestem z Gdyni;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 02.03.2006 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Wysłalam jeszcze raz mailem, bo akurat faks mam w naprawie, czy tym razem doszło? Tak, doszło tylko nie mam kiedy przysiąść i zrobić projekt. Postaram się dziś wieczorem odesłać konkretną ofertę. Ja nadal nic nie dostałam Odesłałem ofertę tego samego dnia . Zaraz prześlę raz jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 02.03.2006 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Wysłalam jeszcze raz mailem, bo akurat faks mam w naprawie, czy tym razem doszło? Tak, doszło tylko nie mam kiedy przysiąść i zrobić projekt. Postaram się dziś wieczorem odesłać konkretną ofertę. Ja nadal nic nie dostałam Odesłałem ofertę tego samego dnia . Zaraz prześlę raz jeszcze. Właśnie wysłałem, mam nadzieje że tym razem dojdzie bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 04.03.2006 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Jeżeli Chcesz kupić jednostkę centralną to zapraszam do odwiedzenia mojego sklepu internetowego http://www.odkurzacze.netkomp.com.pl . Jak już zapadnie decyzja co do modelu jednostki, proszę o kontakt ze mną w celu uzgodnienia ceny . Ceny na stronach sklepu internetowego są cenami detalicznymi i zostanie udzielony odpowiedni rabat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filipek 04.03.2006 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Witam Czy można zamiast rozprowadzania rur w posadzce poprowadzić je pod chudziakiem (na piasku), tak jak kanalizacyjne?Czy może są jakieś przeciwwskazania np. temperatura, późniejszy kłopot z podejściem do pionów w ścianach itp.? Pozdrawiam filipek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 05.03.2006 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Witam Czy można zamiast rozprowadzania rur w posadzce poprowadzić je pod chudziakiem (na piasku), tak jak kanalizacyjne? Czy może są jakieś przeciwwskazania np. temperatura, późniejszy kłopot z podejściem do pionów w ścianach itp.? Pozdrawiam filipek Największym problemem będzie wytrącanie się pary wodnej z powietrza(różnica temperatur)a w związku z tym, oblepianie się rur mieszaniną wody i kurzu(błoto). Zdecydowanie odradzam takie rozwiązanie. Proszę wylać chudziak i na nim ułożyć rurki w warstwie styropianu(izolacji cieplnej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawciol 07.03.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 czy jednostka centralna moze byc zamontowana metr wyzej niz najnizsze gniazdo?,pytam sie bo chce zamontowac w garazu a mam na poziomie parteru,gdzie tez bedzie gniazdo zsawne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 07.03.2006 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 czy jednostka centralna moze byc zamontowana metr wyzej niz najnizsze gniazdo?,pytam sie bo chce zamontowac w garazu a mam na poziomie parteru,gdzie tez bedzie gniazdo zsawne Tak. Jednostka centralna może być zamontowana metr wyżej niż najniższe gniazdo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawciol 07.03.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 czy jednostka centralna moze byc zamontowana metr wyzej niz najnizsze gniazdo?,pytam sie bo chce zamontowac w garazu a mam na poziomie parteru,gdzie tez bedzie gniazdo zsawne Tak. Jednostka centralna może być zamontowana metr wyżej niż najniższe gniazdo. to w najblizszym czasie skontaktuje sie jezeli mozna to na wizyte u mnie w domu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 08.03.2006 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 czy jednostka centralna moze byc zamontowana metr wyzej niz najnizsze gniazdo?,pytam sie bo chce zamontowac w garazu a mam na poziomie parteru,gdzie tez bedzie gniazdo zsawne Tak. Jednostka centralna może być zamontowana metr wyżej niż najniższe gniazdo. to w najblizszym czasie skontaktuje sie jezeli mozna to na wizyte u mnie w domu.Pozdrawiam Zapraszam, zapraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laspalmas 15.03.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Proszę o projekt i dobur jednostki centralnej dla: http://www.archipelag.pl/domek-rzuty.php?KatID=3990500&ProjID=23Zmiany: pomieszczenie 8 i 9 razem, wejście od strony garażu. Czy do długość rury mierzy się tylko wąż elastyczny czy kawałek końcowy rury plastikowej też się do tego wlicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DeeF 15.03.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Proszę o ofertę Pakiet z jednostką centralną 2725 - standard na priv.Dodam tylko że mam wykonywaną właśnie instalację 3 gniazda(2 na parterze -garaż + hol) i jedno na poddaszu. Jednostka będzie zamontowaana w piwnicy. Długość instalacji ok. 10-12 m. Może inne sugestie.PozdrawiamDEEF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 16.03.2006 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Proszę o projekt i dobur jednostki centralnej dla: http://www.archipelag.pl/domek-rzuty.php?KatID=3990500&ProjID=23 Zmiany: pomieszczenie 8 i 9 razem, wejście od strony garażu. Czy do długość rury mierzy się tylko wąż elastyczny czy kawałek końcowy rury plastikowej też się do tego wlicza. Zasięg 9-cio metrowej rury oblicza się w ten oto sposób: bieże się np. sznurek dł. 7,5 mb i mocuje się jeden jego koniec w miejscu w którym ma być gniazdo, a z drugim końcem sprawdza się zasięg. Wszędzie tam gdzie Państwo teraz dojdziecie, później po rozstawieniu mebli dojdziecie i z rurą ssącą. Ofertę wysłałem na meila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 25.03.2006 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Wszystkie ofertki wysłałem;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts