Hydraulik 31.08.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 14.09.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Jednostka centralna Beam SC 375 LCD do instalacji Borysowskiego ftp://fotka%40mendrycki.pl:[email protected]/beam%20na%20borysowskim.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 15.09.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Jednostka centralna Beam SC 375 LCD do instalacji Borysowskiego Niezły, to jeszcze poproszę o fotkę drugiego końca tej pajęczyny, czyli jakie gniazda zostały podłączone do rur Borysowskiego? Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nyno 17.09.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Ja poprosze o wycene domu diuna2 z podpiwniczeniem projekt na stronie http://www.domus.wroc.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 21.09.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Chyba nie zrobiłem ale różni się tylko tym że gniazdo jest poziomo Bez kucia inaczej się nie da Jest kilka sposobów na przerobienie podejść z Borysowskiego na dowolne inne gniazdo w tym przypadku zastosowałem taśmę izolacyjna nawiniętą na rurkę od gniazda , posmarowałem ja środkiem poślizgowym i wykorzystałem to ż wejście w płytce montażowej jest lekko rozszerzone na samym końcu wepchnąłem gniazdo bardzo mocno do środka Problem z mocowaniem śrub tez da się rozwiązać jedna pasowała bardzo dobrze a do drugiej musiałem wywiercić oddzielną dziurkę ( otwór) Po takich kombinacjach należy sprawdzić szczelność całej instalacji oprócz drogiego manometru można to zrobić tez w ten sposób że mając zamknięte wszystkie gniazda włączamy jednostkę centralną i słuchamy jeśli jest gdzieś nieszczelność będziemy słyszeli wyraźny gwizd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 28.10.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Witam. Zajmuję się wykonywaniem instalacji centralnego odkurzania na terenie Mazowsza i przyległych terenów województw łódzkiego i lubelskiego. Posiadam także w sprzedaży jednostki centralne takich firm jak: Beam, Vacu Maid oraz Vcuflo.http://www.dladomu.net oraz http://www.bezkurzu.pl Jeśli mogę być pomocny to zapraszam do kontaktu. 0-601-781-801 Pytania o wycenę proszę na mail lub prv. (praca nie pozwala mi na przeglądanie wszystkich wątków) P.S. Hmmm.....nie mam pojęcia dlaczego tak późno tu trafiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 02.11.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Przypominam że właśnie dobiega końca promocja Bema-m z zestawem garażowym gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 02.11.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Dobiegła końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 09.11.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Tak ale jeszcze jedną jednostke kupiłem dla swego klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 16.11.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Szukam oferty dla 3 gniazdek rur około 9 metrów, instalacja z białych rurek, wiec potrzebne tylko (hm aż ) jednostka centralna i gniazdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 16.11.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Oferta wysłana na mail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 16.11.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Oferta wysłana na mail. Dziękuję za informacje, a jak wyglada promocja - komplet garażowy ekstra?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 16.11.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Odpowiem w poniedziałek wieczorem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 16.11.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Oferta wysłana na mail. Dziękuję za informacje, a jak wyglada promocja - komplet garażowy ekstra?? :) Niestety promocja Bema na zestaw garażowy skończyła się z końcem miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 16.11.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 A mówili że do końca listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 30.11.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Wygląda na to, że odkąd położyłam instalację, coś się zmieniło w modelach jednostek centralnych. Wcześniej paweł polecał mi beam 2750, co jest teraz odpowiednikiem tego odkurzacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 30.11.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Wygląda na to, że odkąd położyłam instalację, coś się zmieniło w modelach jednostek centralnych. Wcześniej paweł polecał mi beam 2750, co jest teraz odpowiednikiem tego odkurzacza? Beam SC 350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 30.11.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 To poproszę o wycenę tego odkurzacza, oczywiście z zestawem szczotek i wężem z włącznikiem, plus 4 gniazda (w tym jedno garażowe - nie wiem czy ono się czymś różni od pozostałych) i 2 szufelki. Mam jeszcze jedno pytanie - czy gniazdo w ścianie możne przerobić na szufelkę, bez większej demolki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 30.11.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Tutaj jest oferta. http://www.dladomu.net/Szukaj/350 Proszę także wybrać gniazda. http://www.dladomu.net/Szukaj/gniazda Zaznaczam że prawie każde gniazdo prostokątne można zainstalować do ramki montażowej o kształcie kwadratowym. Natomiast do ramki prostokątnej nie da rady zamontować gniazda kwadratowego (VEX Mały) Gniazdo gospodarcze wygląda tak http://www.dladomu.net/80,Gniazdo-gospodarcze I szufelki. P.S. Mam jeszcze jedno pytanie - czy gniazdo w ścianie możne przerobić na szufelkę, bez większej demolki? Można ale należy wykuć odpowiednio duży otwór (na szufelkę), zastosować 2 dodatkowe kolanka itp. Chyba że zdecyduje sie Pan na gniazdo z szufelką http://www.dladomu.net/Szukaj/szufelka+z+gniazdem w takim przypadku nie potrzeba przeróbek. Pytanie ofertowe proszę przesłać na adres [email protected]. Dodatkowe info (rabaty) poszło na e-mail . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 30.12.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Mam takie pytanie : Jakie rozwiązanie lepiej sprawdza się w praktyce - odkurzacz włącza się w chwili otwarcia gniazda - odkurzacz włącza się po włożeniu węża lub "guzikiem" na wężu ? I jeszcze tak : przewija się temat montowania gniazd "nieborysowskich" do instalacji borysowskiego. Dlaczego tak? Gniazda brzydkie , drogie ? A może węże i akcesoria droższe niż inne? PS SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts