Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wigilia w firmie...

madd

Recommended Posts

Ja jestem wredny i nieasymilujący się typ. Nie lubię takich spotkań. Na piątej z rzędu wigilii wicedyrektor życzył mi, abym się zaklimatyzowała w pracy, o czymś to świadczy.

Mamy więcej wspólnego, niż mi się zdawało :)

i ja jestem dosyć zdystansowany typ, Capri wie :) i nie lubię zbędnych spędów w korporacji, które nie mają nic wspólnego ze świętami i atmosferą. może w mniejszych firmach to wygląda inaczej. u mnie dyrektor podzielił się najpiers spostrzeżeniami na temt rywalizacji, która nam ciągle musi towarzyszyć i planami zwolnień (hehe), po czym życzyl wszystkiego najlepszego ... no bez jaj.

• Odpowiedzi 43
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

U mnie w pracy już 2 rok była po godzinach, dla tych, którzy mają ochotę i potrzebę. Na poprzedniej byli prawie wszyscy, na ostatniej - bardzo mało osób. Wcale tak wiele się nie zmieniło - po prostu wtedy przyszli wszyscy "z rozpędu" - jak co roku (kiedy była w godzinach pracy), a tym razem - rzeczywiście chętni. Nie byłam :wink:

(...) u mnie dyrektor podzielił się najpiers spostrzeżeniami na temt rywalizacji, która nam ciągle musi towarzyszyć i planami zwolnień (hehe), po czym życzyl wszystkiego najlepszego ... no bez jaj.

Lui, czyżbyś pracowała w centrali millennium? :o :lol:

Takie znajome, dawne klimaty poczułam :lol: . Dawne, bo ponad 2 lata temu pracę zmieniłam.

(...) u mnie dyrektor podzielił się najpiers spostrzeżeniami na temt rywalizacji, która nam ciągle musi towarzyszyć i planami zwolnień (hehe), po czym życzyl wszystkiego najlepszego ... no bez jaj.

Lui, czyżbyś pracowała w centrali millennium? :o :lol:

Takie znajome, dawne klimaty poczułam :lol: . Dawne, bo ponad 2 lata temu pracę zmieniłam.

millennium nie, ale w centrali :lol: