AsiaIAdam 19.12.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Uwaga!6 grudnia w okolicy Ostrudzka/Trasa Toruńska zaginął roczny Berneński pies pasterski (tzn. duży czarny kudłaty z podpaleniami na łapach i białą krawatką i paskiem przez nos do czoła)Rozmawiałam z właścicielem.Niestety do tej pory się nie znalazł. Ja osobiście widziałam samotnego berneńczyka w okolicy ul. OrneckiejTo kawałek drogi, ale wszystko jest możliwe. Prosimy o wszelkie informacje. Na pieska czeka zrozpaczona 3 letnia Zosia tel do właściciela 600 203 246 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 19.12.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Będę się rozglądać, ale to już 2 tyg. nie sądzę, żeby się tyle błąkał, stawiam bardziej na przygarnięcie Ogłoszenia w aptece, sklepach przystankach, szkole, - tam są osiedla ogrodzone, też się przyda gdzieś przy wejściu z dużym zdjątkiem, niedaleko jest gabinet weta, też się przyda info. Może ktoś zauważył "nowy nabytek" u sąsiada? A i może wspomnijcie o nagrodzie, podobno działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaIAdam 19.12.2007 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Tak, ja też obstawiam, że ktoś go przygarnął.Nie znam właściciela osobiście, nie wiem czy porozwieszał ogłoszenia.Na pewno poumieszczał je w internecie.Ale ja przestrząsam internet i nikt się nie chwali, że znalazł berneńczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 20.12.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Jakiś czas temu zginął ludziom buldożek - nie wiem co prawda, czy się odnalazł, ale ogłoszenia były praktycznie w każdym możliwym miejscu od Kobiałki do trasy, widziałam je nawet w przedszkolu na Bródnie. Sam internet nie wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 20.12.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Chyba rozwieszali - byłam w aptece - jest ogłoszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertstaszewski 02.01.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Bardzo dziękuję za umieszczenie ogłoszenia na tym forum.ERNI niestety do dnia dzisiejszego się nie odnalazł pomimo rozwieszenia ogłoszeń , ogłoszeń w necie i przekazania ich firmom ochroniarskim pracującym w okolicy Ostródzkiej.Wszelkie informację proszę kierować na nr tel 600 203 246. Nagroda w wysokości 1000 zł.Robert Staszewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaIAdam 03.01.2008 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Chyba na dogomanii czytałam o tym co zrobić jak zaginie nam pies.M.in. że trzeba szukać nawet w promieniu 30 km.Porozwieszajcie ogłoszenia w okolicy ul. Orneckiej za więzieniem, w sklepach na ul. Majorki i Zegarynki. (O ile już tego nie zrobiliście).W tej okolicy nigdy wcześniej nie widziałam Berneńczyka i dlatego zadzwoniłam do Was. Może to jednak był on? Żałuję, że się nie zatrzymałamMam nadzieję, że nie gniewacie się, że umieściłam Wasz nr tel. bez Waszej zgodyPozdrawiamAsia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertstaszewski 03.01.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Każda informacja jest na wagę złota:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katya1984 05.01.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102572 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts