klincia 20.12.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Mam pytanie czy ktoś budował-wykonywał dach z Dach Profilem z Janek koło Warszawy. Własnie robią mi dach od początku września i do tej pory nie mgą skończyć. Bardzo proszę o jakąś informacje bo nie wiem na co mam się przygotować. Nie wiem czy to tylko przypadek ale podwykonawcą był lub jest Pan Janusz Rosa . klinkcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 22.12.2007 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 postrasz sądem - może coś to poradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klincia 23.12.2007 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Sad to ostateczność mam nadzieje , że wkońsu skończą. Od 1 listopada lecą im odsetki więc jak się poktyją odsetki z kwotą , którą im mam do zapłacenia to dostaną fige. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.12.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Sad to ostateczność mam nadzieje , że wkońsu skończą. Od 1 listopada lecą im odsetki więc jak się poktyją odsetki z kwotą , którą im mam do zapłacenia to dostaną fige. to moze tez tak mysla i dlatego nie maja zamiaru przyjsc ? na innej budowie ktos im niezle placi , nie robi problemow fachowiec idzie tam , gdzie jest lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klincia 23.12.2007 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 No pewnie macie racje chyba jestem za bardzo uczciwa , pewnie jeszcze nie raz dostane po dupie. Musze się za nich wziąć , może po Nowym Roku bo teraz nikt nie raczy przyjść. Przez cały wrzesień i październik wykonawcy zapewniali mnie , ze własnie jadą do mnie na budowe lub są na niej.Kiedyś pojechałam na budowe stanełam pod "domem" i pytam się tak dla ściemy czy są na budowie a oni , że tak i dla udowodnienia mi zaczeli walić młotkami i tłuc jakieś dachówki niby tak tyrają. Więc zadzwoniłam i powiedziałam , że są na budowie ale napewno nie na mojej i od tamtej pory jakoś im nie po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts