damimax 20.12.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 link http://www.dobredomy.pl./?id_project=138&infopage=1 Planowałabym wydłużyć garaż o 1,5m i kotłownię usytuować w końcu garażu, obecną kotłownie połączyć z wiatrołapem, bo ten w projekcie jest wg mnie za mały. Koniecznie powiększenie wc, tak, żeby wszedł prysznic - tylko nie wiem jak:/ Generalnie ta cześć ze schodami, szafą, wejściem do gabinetu jakaś taka zaplątana mi się wydaje:/ Co w ogóle myślicie o tym domku??? A może ktoś buduje??? Choć to chyba dość nowy projekt. Z góry dziękuję, jeśli komuś będzie się chciało coś napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edlem 05.10.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Witam serdecznie, będę budować dom SELENA (aut.Grzegorz Kmiecik). Czy ktoś buduję ten dom i może podzielić się swoimi doświadczeniami? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orle_gniazdo 11.02.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 lub Orle Gniazdo z Atrium? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts