manieq82 20.12.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 A tutaj podobno wpisuje się komentarze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.12.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Moniko i Mariuszu!!!!!!! Budowę czas zacząć!!!!!! I proszę mi tu dużo pisać bo będę czytał i komentował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.06.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 manieq82 co z dzienniczkiem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 07.06.2008 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 A jest chwilowy przestówj, czekamy na pozwolenie - problemy z pozwloneniem na wyjad na drogę powiatową - zgroza - w międzyczasie rozkminiamy kilka decyzji a to POŚ zamiast szamba, a to sposób przyłącza energetycznego, niedługo ruszymy (góra miesiąc) więc będą opisy, będą zdjęcia wszystko będzie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.07.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Tylko czemu inwestorka tak się ukrywa http://img88.imageshack.us/img88/1883/cimg6672mv7.th.jpg wogóle jej nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 11.07.2008 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Twierdzi że jest niefoto.. getego Ja tam twierdzę inaczej no ale nie sprzeczamy się grzecznie Dziś będzie pewnie dobry obiadek i chcę się załapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.07.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Twierdzi że jest niefoto.. getego Ja tam twierdzę inaczej no ale nie sprzeczamy się grzecznie Dziś będzie pewnie dobry obiadek i chcę się załapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 10.09.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 No to i JA życzę powodzenia i zazdroszczę Ci GWC niestety za małą wiedzę na ten temat miałam i mam by sama to robić a szkoda . Jakby potrzeba to mam na zbyciu cegłę na ścianki działowe kratówke 8cm ( oddam po taniości ) , odemnie do Radzymina to nie tak aż daleko Żukiem można . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 10.09.2008 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 8 cm? hmm ja robię działowe z K3 - 12 Narazie to nie wiem - myślę że mi starczy - jak coś to wiem gdzie uderzyć Dzięki za miłe słowo, a o GWC jest na tym forum więcej niż dużo - praktycznie tylko stąd czerpałem wiedzę - myślę że wystarczy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malypatrys 20.09.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Witam. Bardzo ładny dom Jesteśmy na bardzo podobnym etapie i zgadzam się że to najlepszy etap budowy, z dnia na dzień widać postepy Życzę powodzenia w dalszym budowaniu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 21.09.2008 01:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Mury pną się do góry baardzo szybko Dziękuje i również życzę powodzenia Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.09.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 manieq82 ale się porobiło. Miesiąc nie zaglądałem do Twojego dzienniczka a tu takie zmiany Dopiero co był fundament a już widzę strop zaszalowany. Czekam na dalsze postępy i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 23.09.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 No prosze jak miło , a podoga ma się poprawić w sam raz na zalewanie stropu a u mnie czekamy na okna i potem tynki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackac 29.09.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Manieq widze ze idzie Wam bardzo sprawnie. My na razie przygotowujemy sie do zlozenia wniosku o pozwolenie na budowe. Ale wujek jak zawsze z rodzina robi nam adaptacje projektu juz 3 miesiac. Ma byc na dniach Mam do Ciebie pytanie jaka firma robi Ci projekt wentylacji mechanicznej? Bede wdzieczny za namiary chce wszystko przygotowac przed uruchomieniem budowy. Zamierzamy zaczac na wiosne zobaczymy jak to bedzie. Pzdr Kasia i Jacek Ps. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 29.09.2008 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Firma nazywa się Mariusz & spółka Forum Muratora Niestety nie znalazłem fachowca który zaskoczył by mnie wiedzą. Do kilku dzwoniłem ale telefonicznie ich zdyskwalifikowałem. Na tym forum jest taki ogrom wiedzy na ten temat że postanowiłem zrobić to SAM. Jedyni znani to chyba rekuperatory.pl i jest jest jeszcze jedna firma ale nie pamiętam nazwy teraz z Wawy którzy sie na tym znają. Niestety ceny ich powalają na kolana a ja niestety do bogatych nie należę. reasumując: jak masz kasiorę wal do dużej firmy - będą wiedzieli co robią. Jak masz trochę smykałki daj znać - wrzucę ci linków do poczytania na miesiąc lektury i po tym czasie sam to zrobisz Jak będziesz zainteresowany - chętnie pomogę. Sam również wiedzę zdobyłem mailowo A co do budowy - jutro może zaczną już ciągnąć górę - juz się nie mogę doczekać jak ten dach będzie wyglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Helios 22.12.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Witaj, pisałam co prawda w wątku "dobre okna", ale mój post w zalewie wypowiedzi ekspertów mógł umknąć Jestem również na etapie poszukiwania okien i też interesuje mnie oknoplast Kraków. Płaszczyznę oszklenia mam ciut większą (ok. 34,5 m2) i trzy bardziej skomplikowane okna (półokrągłe na poddaszu). Profil ten sam. Przedstawiciel (Wyszków) wycenił je na 22 tys. zł (szyba bezpieczna tylko drzwi balkonowe na parterze). Oferowana promocja: 22 + 5 + 5 + 2 (trzy pierwsze w procentach to promocja producenta - obowiązuje do 31.12). Jak to wygląda u ciebie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 22.12.2008 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Witam, Ja mam wycenę na 13500 w profilu orion plus plus 488 P2 na balkon. Wejdź na stronę Oknoplastu i tam jest informacja w zależności dla jekiego profulu jest jaki rabat. Na orion plus jest 30, na platinum zdaje się 22 (możesz zadzwonić na infolinię - powiedzą Ci). 5 % za jednorazową wpłatę oraz 5 procent jakiś inny rabat (dla orion plusa, dla platinum 1.5 więcej czyli 6.5). 2% to nie wiem z czego A apropos profila jeśli bierzesz platinum to nie dość że jest droższy to: - ciężko zamontować na nim rolety (ma pochyłe krawędzie) - tradycyjne odpadają - przy szybie P2 szyba nie ma 1.0 tylko coś więcej chyba z 1.5 - nie mieści się grubsza szyba i zwężają ramkę - dla moich okien za komplet było ok 2000 drożej. Ja miałem wyceny z wołomina i z marek z oknoplastu - wołomin jakby ciut tańszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Helios 23.12.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Dzięki za odpowiedź. Interesuje mnie właśnie platinum Właśnie ten kształt profili tak mi się podoba. Rolet bezpośrednio na oknie nie planuję (mam je obecnie i nie za bardzo jestem zadowolona - ograniczają pow. szyby). Mimo wszystko różnica w cenie jest duża Jak patrzę na wycenę - to te nietypowe łukowe okna wpływają głównie na cenę Te ostatnie 2% to rabat biura (przedstawiciela), ale i tak spróbuję w Wołominie Pozdrawiam i życzę wesołych i pogodnych Świąt - HJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 04.05.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Witam!!! Fajny domek budujecie. Bardzo mi się podoba. A tak wogóle to wszystkiego najlepszego z okazji imienin, bo dzisiaj Moniki świętują!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 04.05.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 żonka śpi - jest w 7 miesiącu więc ostatanio często śpi - ale z pewnością przekaże i za nią dziękuję a domek coraz bardziej nabiera kształtu i bardziej sie nam również podoba dzieki za miłe słowo i również najlepszego życzę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts