wrk 16.07.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 HEJ!! Za piękną zieloną trawkę zabieramy się gdzieś za tydzień, więc jest podwójny argument za opalaniem na tarasie! ZAPRASZAMY! A gdzie Twój dziennik? Na początek: zmagania z biurokracją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 26.07.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 witaj po długiej nieobecności (mojej ) ale sprawność działania netu doprowadza mnie niemal do szału więc bardzo rzadko korzystam z tego cuda ..wrrr.. jednak, gdy oznajmiłeś, że we wrześniu przeprowadzka to musiałam zajrzeć..po prostu babska ciekawość jest ogrooomnaa... i od progu będę chwalić i podziwiać.. kominek jest fajny.. a ten blat dodatkowo.. wszystko przemyślane w sam raz na parapetówkę łazienka wygląda coraz ładniej.. naprawdę..próbowałam męża namówić na bambusy.. ale "sie zaparł chłop" na niebieskie wielkie ukłony przesyłam widząc taras.. piękna robota.. naprawdę super.. chyba podpatrzę od Ciebie, ale to w przyszłym roku - jak już się grunt pod tarasem ustabliizuje.. pozdrawiam i do zobaczenia na drodze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnicz 02.08.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Z przyjemnością muszę stwierdzić: OPALANIE NA WASZYM PIĘKNYM TARASIE ZALICZONE! I nawet trawka zielona już nieco była Strasznie fajnie macie! Zazdroszczę! Musimy was częściej odwiedzać to może mój chłop straci zahamowania...i na wiosnę zaberzemy się za robotę, co będzie skutkowało wieloma "...party" na działce, dla odmiany w Kajkowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia_d 16.08.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Gratulacje od całej rodziny z Grudziądza.Śledziliśmy na bieżąco postępy w budowie domu. Jesteśmy pod dużym wrażeniem. Życzymy sprawnej przeprowadzki i przyjemności z mieszkania wreszcie na swoim w Kobysewie. Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrk 19.08.2009 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Bardzo serdecznie dziękuję za gratulacje! Przeprowadzka idzie powoli, ale sprawnie - używamy tylko naszego niezastąpionego pick-upa, więc kursów trzeba wykonać sporo... Teraz ostatnie wykańczania, wypad na Krym a następnie - witaj wsi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnicz 08.10.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Czy to już koniec tego dziennika?:( Chaciałabym zobaczyć nowe zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrk 08.10.2009 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 No dobrze... Specjalnie dla Ciebie jeszcze jeden wpis! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnicz 09.10.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Aha, więc to jednak koniec dziennika:( No cóż, teraz pora na mój, ale poczekam jeszcze trochę, bo pozwolenia jeszcze nie ma a prawie całą papeirologię jak na razie przejął pan Wojtek od adaptacji i pani Barbara co po sąsiedzku mury wznosi i wnioskuje do wójta co by pokrył koszty sieci wodno-kanalizacyjnej. Mam nadzieję że inwestorka da kiedyś zajżeć do środka, ha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 09.12.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Gratuluje przeprowadzki. Domek ladnie sie prezentuje. kolorek elewacji moj ulubiony A skalniaczek daje nadzieje na piekny ogrod. Szkoda ze nie macie wiecej zdjec pomieszczen, ale rozumiem żonę - pół Gdańska bedzie plotkowalo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnicz 29.04.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Wawrzek z jakiej cegły macie komin? Firma, kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts