Cezarr 24.09.2003 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 witamprzegladając ten wątek, zauważam, że wg Was dobrą ofertę ma MultiBank w zwiazku z tym mam pytanie:czy MB wymaga faktur związanych z budową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 24.09.2003 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Witam Nasza dyskusja (mam nadzieje, że interesująca dla obu stron ) robi się troche uniwersytecka. Każdy ma swoje argumenty, które właściwie są prawdziwe. Bez skupienia się na konkretnym przykładzie (z konkretnym oprocentowaniem, trybem jego zmian, walutą, wielkościa kredytu itd.) można sobie prozmawiać ..., tak jak powiedziałem - uniwersytecko . Niech każdy zostanie przy swoich racjach (zresztą nie sprzecznych ze sobą). Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 24.09.2003 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 witam przegladając ten wątek, zauważam, że wg Was dobrą ofertę ma MultiBank w zwiazku z tym mam pytanie:czy MB wymaga faktur związanych z budową? W Multibanku masz do wyboru: faktury albo zdjęcia z budowy. Jeśli wiec zdecydujesz się na zdjęcia nie musisz brać faktur. Pozdrawiam, Włodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts