Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moje wady

amalfi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 42
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A do mnie dotarło, że jestem pamiętliwa. Właśnie gotuję bigos i za każdym razem jak gotuję bigos, przypomina mi się jak kiedyś robiłam sylwestra i wybrałam do bigosiku piękne grzybki z wielkimi kapeluszami. Delikatnie mieszałam, żeby podane w misce zachęcały. W przygotowaniu imprezy pomagała mi psiapióła. I wzięła i te grzyby pokroiła, bo mówi, że po co takie byki mają wystawać. Do dzisiaj jak o tym myślę, mam nerwy. Z innymi rzeczami jest tak samo. Wybacze, ale nie zapominam.

Dowód trza wymienić !

-dziś byłem ...ale- papierka mi zabrakło :evil:

Tez bylam. Ale akt urodzenia, ktory dostala moja mama jak sie urodzilam okazal sie.... :o :o :o NIEWAZNY.

W zwiazku z tym musialam leciec po nowy AKTUALNY akt urodzenia no i mam teraz poranek wigilijny w kolejeczce w urzedzie. Wa jego mac

Chyba- se wyciągnę gumę z majtek

i jebn..w łeb

- dwie godziny stałem dzisiaj , po to by usłyszeć

od jędzy z oczami wścieklej nutrii ..że brakuje mi świstka

z pewnego urzędu ...i jej bardzo przykro :evil:

z CIA :roll:

trzeba było na wsi wybudować, ZERO problemów ze składaniem wniosków

na dowód, no poza tym, że czekałem 10 min na otwarcie banku, żeby zapłacić

za ten plastik :lol:

• 2 weeks później...
A do mnie dotarło, że jestem pamiętliwa. Właśnie gotuję bigos i za każdym razem jak gotuję bigos, przypomina mi się jak kiedyś robiłam sylwestra i wybrałam do bigosiku piękne grzybki z wielkimi kapeluszami. Delikatnie mieszałam, żeby podane w misce zachęcały. W przygotowaniu imprezy pomagała mi psiapióła. I wzięła i te grzyby pokroiła, bo mówi, że po co takie byki mają wystawać. Do dzisiaj jak o tym myślę, mam nerwy. Z innymi rzeczami jest tak samo. Wybacze, ale nie zapominam.

piękna historia :)

• 1 month później...
ty nie rozwijaj takiego tematu, bo mój post zająłby całą stronę :o

a Redakcyja może nie mieć takiego dużego komputra ...

Jeśli chodzi o mnie, to też z litości dla kompa redakcji napisałam tylko odrobinkę. Podobno człowieka lepiej się poznaje po wadach, a nie zaletach. Retrofood nie czaj się, tylko pisz :)

To ja nie mam wad 8) :wink:

ja mam same wady....nawet moje zalety nie są w 100% zaletami :roll:

ale nie będę się rozpisywać,....napiszę tylko, że jestem teraz chora a kiedy jestem chora to jestem agresywna i nie nadaję się do życia w społeczeństwie bo mogę pogryźć :evil:

Ja jestem bałaganiarz do kwadratu, nerwus i wszystko na ostatnią chwilę, albo jeszcze później. :D

jak wyżej :D

Teraz wiem, czemu Cię lubię od pierwszego Twego postu. Bratnia dusza.

• 6 months później...