Jose33 22.12.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Brak cierpliwości i nerwowość.Jak coś nie idzie po mojej myśli to od razu sie wściekam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.12.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 w Galicyji tak godajom:pić, pie..olić, nie żałować,bieda musi pofolgować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.12.2007 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 A do mnie dotarło, że jestem pamiętliwa. Właśnie gotuję bigos i za każdym razem jak gotuję bigos, przypomina mi się jak kiedyś robiłam sylwestra i wybrałam do bigosiku piękne grzybki z wielkimi kapeluszami. Delikatnie mieszałam, żeby podane w misce zachęcały. W przygotowaniu imprezy pomagała mi psiapióła. I wzięła i te grzyby pokroiła, bo mówi, że po co takie byki mają wystawać. Do dzisiaj jak o tym myślę, mam nerwy. Z innymi rzeczami jest tak samo. Wybacze, ale nie zapominam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.12.2007 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Dowód trza wymienić ! -dziś byłem ...ale- papierka mi zabrakło Tez bylam. Ale akt urodzenia, ktory dostala moja mama jak sie urodzilam okazal sie.... NIEWAZNY. W zwiazku z tym musialam leciec po nowy AKTUALNY akt urodzenia no i mam teraz poranek wigilijny w kolejeczce w urzedzie. Wa jego mac Chyba- se wyciągnę gumę z majtek i jebn..w łeb - dwie godziny stałem dzisiaj , po to by usłyszeć od jędzy z oczami wścieklej nutrii ..że brakuje mi świstka z pewnego urzędu ...i jej bardzo przykro z CIA trzeba było na wsi wybudować, ZERO problemów ze składaniem wniosków na dowód, no poza tym, że czekałem 10 min na otwarcie banku, żeby zapłacić za ten plastik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuiLin 02.01.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 A do mnie dotarło, że jestem pamiętliwa. Właśnie gotuję bigos i za każdym razem jak gotuję bigos, przypomina mi się jak kiedyś robiłam sylwestra i wybrałam do bigosiku piękne grzybki z wielkimi kapeluszami. Delikatnie mieszałam, żeby podane w misce zachęcały. W przygotowaniu imprezy pomagała mi psiapióła. I wzięła i te grzyby pokroiła, bo mówi, że po co takie byki mają wystawać. Do dzisiaj jak o tym myślę, mam nerwy. Z innymi rzeczami jest tak samo. Wybacze, ale nie zapominam. piękna historia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeny 12.02.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 ty nie rozwijaj takiego tematu, bo mój post zająłby całą stronę a Redakcyja może nie mieć takiego dużego komputra ... Jeśli chodzi o mnie, to też z litości dla kompa redakcji napisałam tylko odrobinkę. Podobno człowieka lepiej się poznaje po wadach, a nie zaletach. Retrofood nie czaj się, tylko pisz To ja nie mam wad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.02.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 ja mam same wady....nawet moje zalety nie są w 100% zaletami ale nie będę się rozpisywać,....napiszę tylko, że jestem teraz chora a kiedy jestem chora to jestem agresywna i nie nadaję się do życia w społeczeństwie bo mogę pogryźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 14.02.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 ja mam same wady....nawet moje zalety nie są w 100% zaletami ale nie będę się rozpisywać,....napiszę tylko, że jestem teraz chora a kiedy jestem chora to jestem agresywna i nie nadaję się do życia w społeczeństwie bo mogę pogryźć Te zęby w avatarku to jadowe, czy normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.02.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 normalne .... jadowy mam tylko kolec ....zodiakalny skorpion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.02.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Ja jestem bałaganiarz do kwadratu, nerwus i wszystko na ostatnią chwilę, albo jeszcze później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 14.02.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 jak wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.02.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 jak wyżej Teraz wiem, czemu Cię lubię od pierwszego Twego postu. Bratnia dusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 14.02.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 powinnam jeszcze dopisać że leniwa jestem ale mi się nie chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 14.02.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 nie będę się chwalił, mnie też się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 14.02.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 powinnam jeszcze dopisać że leniwa jestem ale mi się nie chciało nie będę się chwalił, mnie też się nie chce paciorek dla Was: -Panie Boże spraw, aby mi się chciało tak jak mi się nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 14.02.2008 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Ja jestem "panna".Nie wierze w bzdury zodiakalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 15.02.2008 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Nie mam zadnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 15.02.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Nie mam zadnych. No chyba, że przesadna skromność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.02.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Ja jestem "panna". Nie wierze w bzdury zodiakalne. Patrząc na Twój awatar....kłóciłabym się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeny 06.09.2008 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Nie mam zadnych. No chyba, że przesadna skromność jak się czuje, to ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts