EZS 09.09.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 a'propos wad. Właśnie powinnam była napisać BARDZO WAŻNĄ odpowiedź a siedzę od godziny na forum Do rana daleko... A może jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.09.2008 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Nerwus, naarwaniec, choleryczka i wściekła menda, jak coś idzie nie po mojej myśli.... Chyba wystarczy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 10.09.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Też wszystko na ostatnią chwilę Często wokół mnie robi się bałagan (nie wiem jakim cudem) Regularnie leń siada mi na plecach i szepce do ucha, żeby zająć się czymś przyjemnym (np. Forum Mutatora) Z nerwusostwem jakoś sobie już radzę Reszta do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts