sajo30 21.12.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Witam!!Polecam fachowca z Pszczyny który robił mi ocieplenie, karton-gipsy oraz gaładź. Jest dobry i przystępny cenowo.Jezeli ktoś jest zainteresowany to prosze o kontakt na skrzynkePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jedrek-Jedrek 21.12.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Witam!! Polecam fachowca z Pszczyny który robił mi ocieplenie, karton-gipsy oraz gaładź. Jest dobry i przystępny cenowo. Jezeli ktoś jest zainteresowany to prosze o kontakt na skrzynke Pozdrawiam to mi zakrawa na krypto auto reklamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcioizi 23.12.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 czekam na namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 23.12.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Ja również proszę o namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sajo30 27.12.2007 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 to mi zakrawa na krypto auto reklamę To nie jest "krypto auto reklama" tylko sądzę, że kolega miał mało doczynienia z nierzetelnymi fachowcami. Daltego polecam kogoś kto spełnił moje oczekiwania i z którym się dobrze współpracowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts