Cpt_Q 22.12.2007 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 po kilku miesiącach gdzieś-tam, nareszcie w domu - WOW! Super - i to jeszcze przed Świętami Pierwsze wrażenia:- boję się znowu włączyć telewizor- ktoś mi porysował lakier na samochodzie - gwoździem, albo czymś tam - tak po prostu - dla jajhttp://manu.dogomania.pl/emot/zlosc.gif- zniszczony grób Kazimierza Górskiego WELCOME HOME !!!http://manu.dogomania.pl/emot/cry.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.12.2007 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 po kilku miesiącach gdzieś-tam, nareszcie w domu - WOW! Super - i to jeszcze przed Świętami Pierwsze wrażenia: - boję się znowu włączyć telewizor - ktoś mi porysował lakier na samochodzie - gwoździem, albo czymś tam - tak po prostu - dla jajhttp://manu.dogomania.pl/emot/zlosc.gif - zniszczony grób Kazimierza Górskiego WELCOME HOME !!! http://manu.dogomania.pl/emot/cry.gif nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło .............czy jakoś tak witaj na lądzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 22.12.2007 01:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ............. a jaak... właśnie dziewczynki ubrały choinkę a oglądanie TV nie jest jeszcze przymusowe pozdro - też Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.12.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Dopiero wrocil , a juz wie , ktory dzial najlepszy Witaj Q w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 22.12.2007 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 ... a juz wie , ktory dzial najlepszy ,,, Jaasne - teraz będzie można poszaleć Witam, witam jak zwykle niezwykle serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 22.12.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 ... a juz wie , ktory dzial najlepszy ,,, Jaasne - teraz będzie można poszaleć Witam, witam jak zwykle niezwykle serdecznie i ja witam! to po jakich morzach i oceanach kapitanie pływałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 22.12.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 witaj kapitanie zdążyłeś w samą porę pozdrów dziewczyny ...biedny misiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.12.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Kapitanie i jak w domu? Wszystko na swoim miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 22.12.2007 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Witajcie, witajcie! - po tych kilku miesiącach na Indyjskim, to po wejściu tutaj czuję się wyluzowany i ... na tafli jeziora (jakoś tak... ) Sporo nowych twarzy, ale stara gwardia czuwa jak widzę - fajniście tak retrofood - nigdy nic nie jest na swoim miejscu - na razie szukam mojego ulubionego młotka i miarki Stanley. Tymczasowo zastępuję ją tą Muratorową, co mnie obdarowano w maju Poza tym wcięło mi U w domku ogrodowym (U czyli 220V zmienne) Pomalutku - damy radę - na razie aklimatyzacja - jeszcze parę dni temu popołudnia na słoneczku +32 w cieniu, załoga prawie na klęczkach aby wodzowi było dobrze, a tu zimno, jakieś dzieci wokół latają, psy, nikt mnie nie słucha (w domu żaden kapitan: "idź wyrzuć śmieci", "wyciągnij dziecko z wanny" itepe...) Ale miło tak...zdążyć na czas.. i szopkę zmajstrowałem już - z pudełka po butach .. żeby się wciągnąć w tematy budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.12.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 ahoj -Kapitanie witaj na lądzie -Wesolych Swiąt a to się Rodzinka ucieszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.12.2007 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Qubo, a jak długo bedziesz na lądzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.12.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Witaj Q na stałym lądzie.... a swoją drogą należy Ci się niezła zje....ka, tyle czasu na morzu i żadnego maila nie przysłałeśpozdrowienia dla rodzinkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 23.12.2007 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.12.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 ahoj Kapitanie cudownych swiat Ci zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.12.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Kapitanie - wesołych świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 23.12.2007 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 No to jednak, jak w tytule wewontka "Jak to miło..." Dziękuję za ciepłe powitanie, również Wam wszystkim wszystkiego najlepszego, niech Święta się święcą, a przy okazji pod choinki garść słonecznych promieni z ciepłych krajów I już mi lepiej - nawet z porysowanym samochodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.12.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Qba, witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts