Monika_76 13.05.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 do waldek72 A mogę prosić wspomnianego glazurnika Mam pytanie czy jest ktoś na forum, kto ma rekuperator montowany przez firmę olsztyńską, którą mógłby polecić Nam wentylację mechaniczną będzie robiła firma z Ostródy. Czy mogę polecić ..... hm ...... na razie prawie nic nie zrobili, mają wejść jakoś za kilka miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregorb2 15.05.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 A ja poproszę o namiary na wspomnianego dobrego dekarza. Kontakt na [email protected] Mam do sprzedania 180 stempli o dł. 290 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 02.06.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 do waldek72 A mogę prosić wspomnianego glazurnika Mam pytanie czy jest ktoś na forum, kto ma rekuperator montowany przez firmę olsztyńską, którą mógłby polecić Witam... Podaje namiary : Glazurnik - Pan Maciek tel. 504 701 470 Radzę się spieszyć bo nie wiem jak z terminami u niego.... polecam...pomoze w wielu aspektach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 04.06.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Witam Jak tam wasze budowy. ile już macie zrobione. u mnie od kwietnia robi się piwnica ale wreszcie strop leży tylko trzeba go zalać i wyjdziemy z ziemi. Niestety w tym roku pogoda nowo budującym nie sprzyja bo najpierw długa zima a teraz co rusz pada. no nic trzeba się cieszyć ze nie mieszkamy na terenach zalewowych bo tam ludzie stracili wszystko Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CudSzwej 04.06.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Witam Jak tam wasze budowy. ile już macie zrobione. u mnie od kwietnia robi się piwnica ale wreszcie strop leży tylko trzeba go zalać i wyjdziemy z ziemi. Niestety w tym roku pogoda nowo budującym nie sprzyja bo najpierw długa zima a teraz co rusz pada. no nic trzeba się cieszyć ze nie mieszkamy na terenach zalewowych bo tam ludzie stracili wszystko Pozdrawiam Dokładnie jest tak jak piszesz - pogoda fatalna wiec i budowanie kiepsko idzie. My ciągle jesteśmy na etapie fundamentów, ale musze tu zaznaczyc ze dom buduje ekipa mojego taty w tak zwanym "międzyczasie" no i ten deszcz, jak neverending story;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malgoska i Gabe 04.06.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Hejki, ja na szczescie pod dachem i zamknieta juz jestem.Wszelkie prace budowlane poszly w zeszlym roku.Teraz wykanczam sie srodkiem.Za miesiac PUR na ocieplenie dachu, we wrzesnu elektryka Pozdrowienia dla wszystkich walczacych z zywiolami w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafał_ 07.06.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Może ktoś będzie docieplał styropianem 20cm. Zostało mi 15 paczek i odsprzedam za pól ceny - styropian EPS70-040 Yetico. Odbiór w Łęgajnach. Mogę polecić ekipę od wylewek z Łęgajn. Cena standardowa a wykonanie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_76 07.06.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Hejki, ja na szczescie pod dachem i zamknieta juz jestem.Wszelkie prace budowlane poszly w zeszlym roku.Teraz wykanczam sie srodkiem.Za miesiac PUR na ocieplenie dachu, we wrzesnu elektryka Pozdrowienia dla wszystkich walczacych z zywiolami w tym roku Cześć. Jaka firma będzie Ci pianowała dach ??? My też będziemy "kłaść" piankę i dlatego pytam. Pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 08.06.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 (edytowane) Mój majster powiedział, że i tak na tradycyjne trzeba dać gładź gipsową, no i mam gipsowe. Chyba wyszło dobrze ) PS Mam mieszkanie do sprzedania w Szczytnie, może kogoś to zainteresuje (komfortowe) Edytowane 8 Czerwca 2010 przez grazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterek63 10.06.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Witam Skopany tynk gipsowy nadaje się tylko do skucia ponieważ jest jednowarstwowy i nie powinno się dokładać kolejnych warstw gipsu celem wyrównania, ponieważ może się rozwarstwić. Owszem jest to praktykowane ale nie ma sensu. Zastosowanie tynku cementowego daje możliwość nanoszenia poprawek. Ostateczną warstwą na ścianie może być gładź cementowa (np Atlas Rekord). Także jeśli ktoś ma wstręt do gipsu to jest to idealne rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
palmos 12.06.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Witam,poszukuje dobrej ekipy do ocieplenia budynku z zewnatrz (welna mineralna). Olsztyn i okolice.PozdrawiamRobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 17.06.2010 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 ooo i Pan Maciek glazurnik się odnalazł......... Rozumiem że ten wywód to o moich tynkach:) Witam Skopany tynk gipsowy nadaje się tylko do skucia ponieważ jest jednowarstwowy i nie powinno się dokładać kolejnych warstw gipsu celem wyrównania, ponieważ może się rozwarstwić. Owszem jest to praktykowane ale nie ma sensu. Zastosowanie tynku cementowego daje możliwość nanoszenia poprawek. Ostateczną warstwą na ścianie może być gładź cementowa (np Atlas Rekord). Także jeśli ktoś ma wstręt do gipsu to jest to idealne rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blacky 21.06.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Witam, czy możecie polecić dobrego kierownika budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justy72 23.06.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Witam serdecznie!Posiadam do sprzedania:- stal budowlaną fi 8 i fi 10 - ok. 1,5 tony,- stemple budowlane długości od 2,2m do 2,7m - ok. 200 sztuk. Stali za dużo zakupiliśmy na budowę. Budowa w m. Siła - pomiędzy Tomaszkowem a Sząbrukiem.tel. 501 419 124 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 23.06.2010 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 .... budujcie, budujcie...powodzenia Wam życzę...no i kaski ( nie kas-ki ) - duuuuuuuuuuuużo, PzdrJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-PERKUN- 30.06.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 jezeli ktos potrzebuje wywiercić studnie na swojej działce to mam kontakt do dobrego studniarza. Wlasnie dzisiaj zrobili mi studnie. Wode mam na 24 metrach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikielback 05.07.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Witam, czy możecie polecić dobrego kierownika budowy? jak jeszcze potrzebujesz to mam namiary na dobrego. Daj znać na priv Gdzieś na forum znalazłam taką modlitwę, którą uważam za jedynie słuszną "boże błogosław kierownika ...... i jego chęć szczerą do dzielenia się wiedzą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 06.07.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Witam Co tam u was na budowach słychać u mnie już drugi strop szalują Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 06.07.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Witam serdecznie budujących z w-m! jak można to i ja się przyłączę :)Budujemy domek Codzienny c117, jesteśmy na etapie dachu, zaczęliśmy w połowie kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_76 06.07.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Witam, witam ..... U nas już tynki połozone, teraz kładzie się podłogówka i do połowy lipca mamy mieć wylane wszędzie podłogi. Mozecie mi poradzić jak sprawdza się drewno na ogrzewaniu podłogowym? Ktoś może ma jakieś doświadczenia w tej kwestii ??? Po rozmowie w sklepach z panelami i deskami, sprzedawcy twierdzili że panel szybciej się bedzie nagrzewał bo jest cieńszy niż deska. Hm ..... a ja chciałam drewnianą podłogę Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts