waldek72 10.03.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 nie polecam gibsowych tradycyjne i tak szpachlować trzeba.. tu czy tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnicz 10.03.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 To ja się również przywitam w grupie W-M. Planujemy rozpoczać budowę pod Ostódą jak tylko będą sprzyjające warunki pogodowe. Może macie jakieś namiary na tanie drewno na szalunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebxyz 10.03.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Witam. No niestety będziesz musiała poszukać w okolicznych tartakach, najlepiej jak najbliżej budowy. Ja tak trafiłem przez przypadek do tartaku który jest zlokalizowany niedaleko mojej budowy. U nich kupowałem stemple po 2zł za sztukę, kiedy normalnie z ogłoszenia można było kupić po 6-8 zł za sztukę, a kiedy zabrakło desek szalunkowych szybko można było dokupić a i transport był wliczony w cenę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_76 11.03.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Witam !!!! Przybiegam się pochwalic że MAM DEKARZY ,, MAM DEKARZY , , trochę się ich naszukaliśmy ..... uffffff. Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 19.03.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Witam grupę....My co prawda budować się nie zamierzamy, ale kupiliśmy domek do remontu, a że to remont przez duuuuuże R. to zanosi się na prawie budowę Mam nadzieję, że przyjmiecie do swego grona budujących inaczej ? Mam nadzieję też, że okażę się chociaż trochę pomocna....moja druga połówka zajmuje się zawodowo wykańczaniem wnętrz i jakieś pojęcie o tym mamy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregorb2 19.03.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 witam wszystkich budujących Dołączam jeśli pozwolicie do rzeszy własnego domku i pytam: ile kosztuje w rejonie Olsztyna geodeta za wytyczenie budynku ? Pozdrawiam a może ktoś kogoś mi poleci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek01 19.03.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 ... kupiliśmy domek do remontu, a że to remont przez duuuuuże R. to zanosi się na prawie budowę ... Zapowiada się ciekawie. Skąd ja to znam ??? . Nie wiem jak inni, ale ja czekam na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vilgax 21.03.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 witam wszystkich budujących Dołączam jeśli pozwolicie do rzeszy własnego domku i pytam: ile kosztuje w rejonie Olsztyna geodeta za wytyczenie budynku ? Pozdrawiam a może ktoś kogoś mi poleci ? Najlepiej żeby była to ta sama osoba która robiła dla Ciebie mapkę do celów projektówych, powinien wziąść mniej, srednio Olsztyn i okolice to 100 zł/narożnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 23.03.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Jako ze pogoda zaczyna pozwala myśleć o budowaniu jutro na działkę ma przyjechać geodeta by wytyczyć budynek hmm no wreszcie coś się będzie działo:D a w następnym tygodniu koparkowy no i pan od studni ma jutro zobaczyć działeczkę.... już nie mogę się doczekać cale szczęście ze już wiosna idzie i można zaczyna c się budować pozdrawiam grupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikielback 29.03.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 do gregorbw zależności od ilości osi budynku : od 100 d0 150 . Coś im ostatnio podrożyło. Mogę dać namiary na dwóch chyba najtańszych - jak jeszcze potrzeba to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikielback 29.03.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Ups zapomniało mi sie Ma ktoś namiary do dobrych i tanich (o ile się to nie wyklucza) sprzedawców dachówek ceramicznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polak9 29.03.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 dachówka ceramiczna roben płaciłem w Elblągu około 2.5 w ambicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NAKA OL 29.03.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 MAM DO SPRZEDANIA KLEJ DO ELEWACJI I PLYTEK FIRMY MAPEI. TANIO SPRZEDAM. NO I BLOCZEK FUNDMENTOWY 14. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebxyz 30.03.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Proszę z małej litery, nie ma potrzeby krzyczeć.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CudSzwej 05.04.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Witamy serdecznie! Obecnie z Irlandii a docelowo z okolic Szczytna. Ruszamy po świętach, systemem częściowo gospodarczym czyli 'ręcami mojego taty'. Drewno na dach zakupione, blaszak dostarczony zostanie w środę, geodeta umówiony po świętach...To bardzo ekscytujące i przerażające za razem, że zaczynamy:) Pozdrawiamy serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikielback 06.04.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 do Polaka 9 Dziękuję będę próbować.A jak z jakością tego robena bo różnie się słyszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikielback 06.04.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 do Polaka 9 Dziękuję będę próbować.A jak z jakością tego robena bo różnie się słyszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtextm 06.04.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Hej, właśnie startujemy z poziomu fundamentów, okolice Jonkowa. Szukamy pilnie- płyt drogowych na dojazd do budowy (kupno lub wypożyczenie)- sprawdzonych dostawców pustaków ceramicznychw okolicach Olsztyna.Może zna ktoś firmę wartą polecenia? Pozdrawiam, Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikielback 10.04.2010 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Koleżanka brała pustaki ceramiczne tzw. max, U z Łęgajn bodajże. Mówi, że producent solidny. jakość materiału ok. Oczywiście zostaje Wienerberger i uniszewo ale to już inna klasa produktu. Ja jak zastanawiałam się nad zakupem to badałam allegro i wydaje mi się, że mimo kosztów przywozu było taniej sprowadzić z Niemiec a to było przy kursie euro 4.20 może warto spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwka 10.04.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 waldek 72,jestem zainteresowana garażemmuratorowy mail cóś nie działaJeśli możesz napisz na [email protected]jaka cena i gdzie do odbioru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts