Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 442
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witam wszystkich:)

stemple biorę na dywitach 6zł netto szt. chyba wiekszosc tartakó objechałem i nigdzie nie mieli. drzewo też tam biorę. Waldek 72 tam brał materiał i zadowolony:) jak masz czas to najtaniej z nadlesnictwa ale trzeba samemu to zwozić itp.

Dziękuję za pomoc. Wzięliśmy w Dywitach, na razie tez nie narzekamy. I rzeczywiście wszyscy zaczęli budowy i zaczynają się kłopoty z materiałami, szukanie stempli trochę nam zajęło.

Czy ktoś zna tartak Świątki?

pozdrawiam

wojtek

Ups

zapomniało mi sie 8)

Ma ktoś namiary do dobrych i tanich (o ile się to nie wyklucza) sprzedawców dachówek ceramicznych?

Osobiście korzystam z firmy Dom-bud Olsztyn Polecam, słyszałam, że lepsza jest hurtownia Losko lub losco nie pamiętam, podobno wszyscy tam sie zaopatrują.

NIE POLECAM firmy MARUSA. Nie dość, że dostarczają materiały niezgodne z zamówieniem, to jeszcze podrabiają dokumenty. Sprawa kierowana do Prokuratury :((

Dziękuję za nazwy firm. Ostatnio trochę pokręciłam się po różnych firmach i znalazłam jedną z najbardziej kompetentnych i pomocnych firm jaką do tej pory udało mi się spotkać. Właśnie z dachówkami. Aż szkoda że ich wycena przekracza trochę mój budżet - bo bym z wielką przyjemnością kupiła. A dobre dachówki mają.

Jakby ktoś zainteresowany to niemieckimi dachówkami to służę kontaktem.

Osobiście korzystam z firmy Dom-bud Olsztyn Polecam, słyszałam, że lepsza jest hurtownia Losko lub losco nie pamiętam, podobno wszyscy tam sie zaopatrują.

NIE POLECAM firmy MARUSA. Nie dość, że dostarczają materiały niezgodne z zamówieniem, to jeszcze podrabiają dokumenty. Sprawa kierowana do Prokuratury :((

Witam wszystkich,

No chyba nie wszyscy :) Mi jakos Losko nie podpasowało - ceny sztywne, nic zejść nie chcieli - może gorszy dzień miał sprzedawca jak z nim rozmawiałam :).

Ja kupiłam dachówki ceramiczne Tondacha w OCMB. Z dachówek jestem zadowolona - zdjecia w dzienniku, dekarze też się pozytywnie wyrażali. Ostatnio też w Storexie pare rzeczy wzięłam. Ogólnie nie trzymam się jednej hurtowni, gdzie taniej tam biorę.

A jak juz o hurtowniach z naszego regionu rozmawiamy to musze Wam powiedzieć ze ostatnio zamówiłam styropian z hurtowni z Wrocławia bo ich ceny styropianu nie mogła pobic zadna hurtownia z Olsztyna. Styropian przyszedł, wyglądał dobrze, a kasa mniejsza niż za taki sam jakbym brała z hurtowni w Olsztynie.