Monika_76 13.04.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Jakby ktoś się pytał mam super tynkarza i glazurnika Anzys prosze o namiar na tych super tynkarzy Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtextm 14.04.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Podkłady położone, cegły jeszcze sprawdzamy na allegro - dzięki za pomoc. Teraz, w miarę pilnie, poszukujemy barakowozu z 3-4 miejscami do spania, będziemy ruszać z budową. wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malgoska i Gabe 20.04.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Hejki.Cicho sie tu zrobilo, chyba wszyscy szaleja na budowach:).Poszukuje ekipy ktora robi dobrze wylewki miksokretem na ogrzewanie podlogowe.Namiary ktore mialam okazaly sie nieaktualne.Podlogoweczka juz lezy i czeka tylko na zalanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lodex 21.04.2010 04:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Witam .Nie dawno dowiedziałem się o waszej super grupie.jestem wykonawcą domu KARMEN i chciałbym się podzielić swoim doświadczeniem oraz zasięgnąć ważnych porad od starych już wyjadaczy.Pozdrawiam -Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lodex 21.04.2010 04:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Witam wszystkich ,jestem nowy na forum i pozdrawiam serdecznie wszystkich użytkowników,a co do tynków gipsowych to są one nie zdrowe.Nie ma jak tradycyjne tynki ponieważ ściana oddycha i mniej pary wodnej zbiera się w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikielback 21.04.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Cisza tu jakaś. Czyżby sezon ruszył?Czy ktoś kojarzy na naszym terenie sprzedawcę dachówki nelskamp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 24.04.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 (edytowane) jeśli chodzi o garaż to przykro mi nieaktualne jakby ktos szukał dobrego glazurnika to mogę podac namiary Edytowane 24 Kwietnia 2010 przez waldek72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek01 25.04.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 A ja poszukuję bardzo dobrych cieśli do remontu 300 m2 mojego dachu (a zwłaszcza więźby). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 27.04.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 A ja poszukuję bardzo dobrych cieśli do remontu 300 m2 mojego dachu (a zwłaszcza więźby). gdzies w poprzednich postach podawałem namiary na moich cieśly...ktoś korzystał z forum i też był zadowolony.. jak znajde numer do podam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtextm 27.04.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Witajcie, Tym razem: czy ktoś może polecić dobry tartak. Na początek szukamy stempli, ale również rozglądamy się za dobrym dostawcą elementów do konstrukcji dachu. pozdrawiam wszystkich zapracowanych na budowach wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maniek79 02.05.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 witam wszystkich:)stemple biorę na dywitach 6zł netto szt. chyba wiekszosc tartakó objechałem i nigdzie nie mieli. drzewo też tam biorę. Waldek 72 tam brał materiał i zadowolony:) jak masz czas to najtaniej z nadlesnictwa ale trzeba samemu to zwozić itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtextm 05.05.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Dziękuję za pomoc. Wzięliśmy w Dywitach, na razie tez nie narzekamy. I rzeczywiście wszyscy zaczęli budowy i zaczynają się kłopoty z materiałami, szukanie stempli trochę nam zajęło.Czy ktoś zna tartak Świątki? pozdrawiamwojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 07.05.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Witam u mnie już po weekendzie zaczynają robić strop wiec będę miał już piwnice zrobiona. jak fajnie jeździć na działkę jak się coś na niej dzieje:)) Pozdrawiam Budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blacky 08.05.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 (edytowane) Witam wszystkich! A my złożyliśmy w piątek wniosek o wydanie PNB. A budować będziemy w Nikielkowie Edytowane 8 Maja 2010 przez Blacky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 09.05.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Ups zapomniało mi sie Ma ktoś namiary do dobrych i tanich (o ile się to nie wyklucza) sprzedawców dachówek ceramicznych? Osobiście korzystam z firmy Dom-bud Olsztyn Polecam, słyszałam, że lepsza jest hurtownia Losko lub losco nie pamiętam, podobno wszyscy tam sie zaopatrują. NIE POLECAM firmy MARUSA. Nie dość, że dostarczają materiały niezgodne z zamówieniem, to jeszcze podrabiają dokumenty. Sprawa kierowana do Prokuratury ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 09.05.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 POLECAM brygadę pana Waldka wspaniały cieśla tel. na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikielback 09.05.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Dziękuję za nazwy firm. Ostatnio trochę pokręciłam się po różnych firmach i znalazłam jedną z najbardziej kompetentnych i pomocnych firm jaką do tej pory udało mi się spotkać. Właśnie z dachówkami. Aż szkoda że ich wycena przekracza trochę mój budżet - bo bym z wielką przyjemnością kupiła. A dobre dachówki mają.Jakby ktoś zainteresowany to niemieckimi dachówkami to służę kontaktem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_76 09.05.2010 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Osobiście korzystam z firmy Dom-bud Olsztyn Polecam, słyszałam, że lepsza jest hurtownia Losko lub losco nie pamiętam, podobno wszyscy tam sie zaopatrują. NIE POLECAM firmy MARUSA. Nie dość, że dostarczają materiały niezgodne z zamówieniem, to jeszcze podrabiają dokumenty. Sprawa kierowana do Prokuratury ( Witam wszystkich, No chyba nie wszyscy Mi jakos Losko nie podpasowało - ceny sztywne, nic zejść nie chcieli - może gorszy dzień miał sprzedawca jak z nim rozmawiałam . Ja kupiłam dachówki ceramiczne Tondacha w OCMB. Z dachówek jestem zadowolona - zdjecia w dzienniku, dekarze też się pozytywnie wyrażali. Ostatnio też w Storexie pare rzeczy wzięłam. Ogólnie nie trzymam się jednej hurtowni, gdzie taniej tam biorę. A jak juz o hurtowniach z naszego regionu rozmawiamy to musze Wam powiedzieć ze ostatnio zamówiłam styropian z hurtowni z Wrocławia bo ich ceny styropianu nie mogła pobic zadna hurtownia z Olsztyna. Styropian przyszedł, wyglądał dobrze, a kasa mniejsza niż za taki sam jakbym brała z hurtowni w Olsztynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 10.05.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Losko tylko znam ze słyszenia, wiem, że fachowcy od dachów się tam zaopatrują. Ponadto nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikielback 13.05.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 do waldek72A mogę prosić wspomnianego glazurnika Mam pytanie czy jest ktoś na forum, kto ma rekuperator montowany przez firmę olsztyńską, którą mógłby polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts