AGP-ON 23.08.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Znajomy pracuje w firmie produkującej meble ogrodowe, drewniane.Zrobił dla nas taki domek i pergolę z ławką http://lh4.ggpht.com/_Wh2D7U9e_pU/THJQUjUrsFI/AAAAAAAABDI/S2ZDaTedfa8/4.jpg tu jeszcze w trakcie malowania. Dobre żywiczne drewna z ostatniej wiosennej ścinki. Grube deski gwarantują że się nie rozsypie tak jak allegrowe wersje ekonomiczne;-)Jest możliwość, aby zrobił jeszcze kilka sztuki. Osoby zainteresowane zapraszam do oględzin naszego cuda w dzienniku, być może jest to to, czego szukaliście.Kontakt na PRIV Są też inne drewniane elementy architektury ogrodowej, budy, pergole, kosze na śmieci itd..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_76 23.08.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Drzwi zamówiliśmy przez allegro: drewniane kolor orzech. O Dziadkowych drzwiach nic nie wiem Inwestorzy jak w waszych okolicach kształtują się ceny tynków, wylewek, oraz kafelkowania? Marta wasze drzwi są podobne do tych które dzisiaj oglądałam - spojrz w moj dziennik, wstawiłam fotki. Czy Wasze drzwi są może firmy door-system??? Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CudSzwej 06.09.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Witam serdecznie! U nas tez juz sie buduje, powoli szyukuemy sie do zalewania stropu. Robota idzie dosc wolno, ale budujemy sie systemem gospodarczym wiec cos za cos.czy mozecie polecic jakis dobry punkt sprzedazy Przydomowych Oczyszczalni Sciekow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts