lj80 22.12.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 jestem za a nawet przeciw projekcik "prawie" wybrany... budować będę "własnym sumptem" znajomości jakieśtam mam więc i w tym i w tym wariancie będę budować taniej ...będę wdzięczny za wszelkie sugestie pomocne w wyborze technologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrzydelkomexico27 23.12.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Na ten temat jest bardzo dużo wątków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lj80 06.01.2008 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Na ten temat jest bardzo dużo wątków ...chodzilo mi o takie "prętkie" kompendium ale jak jest jakich konkretny wątek to będę wdzięczny za link... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts