K160 01.02.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Właśnie nabyłem strug 900 W na allegro. Zobaczymy jak się sprawdzi w akcji Pewnie coś napiszę. Ale główne działania będę czynił na wiosnę/lato ? NOTO opowiedz jak się pracuje strugiem, jakie wrażenia, jaka marka, jakie problemy Stoją przed takim samym dylematem. Oprócz struga chcę jeszcze szlifierkę taśmową ....ale to potem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 03.02.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 To jest jakaś tani strug niemiecki.Głośny ale pracuje OK. Strugałem nim deski na drewutnię - dla mnie OK.Zwróciło się bo bez strugania żużyłbym z 6x więcej lakieru do konserwacji drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narzędzia Bosch 03.02.2017 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 Najważniejszym gwarantem komfortu pracy strugiem jest obustronny wyrzut wiórów z możliwością założenia worka. Ważne jest także, by strug umożliwiał jak najbardziej precyzyjną regulację głębokości strugania. Wszystko to oferuje Bosch GHO 26-82 D strugający na głębokość do 2,6mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jm.yarec 13.02.2017 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 a do nas przyszli fachmeni z Bostonwoods i mieli elektro-strug (brak naklejki firmy) 3-ostrza, rotation factor: up to 28k RPM - przejechał raz po nie heblowanym a wyszło jak po szlifowaniu (zbierał ok. 1/8 cala. Niestety nie znam marki ale można podjechać do SEARS'a na końcu alejki jest dział: "Heavy Tools" i popatrzyć co jest w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts