michcioizi 15.08.2003 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2003 mam zaskronca na orodzie co robic ? pojawia sie jak sa upały i znika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.08.2003 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2003 witaj ja tez mam zaskronce....i jaszczurki ...i mase zab..... zaskroniec ma to do siebie ze przypełznie i dalej popełznie nic nie robiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 17.08.2003 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2003 wybacz, ale sam/a się prosisz a myszy? a żaby? I to mówi osoba pokonująca ekipy budowlane A tak na poważnie to komary i osy chyba są większym problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 17.08.2003 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2003 a padalec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 18.08.2003 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2003 była dla mnie największa radość, gdy zobaczyłem pierwszy raz zaskrońca na naszej działce później przyleciały do nas dzikie kaczki:) Jesienią zaszłego roku buszował jakiś większy zwierz Będąc na wakacjach w suwalskiem sfilmowałem żmiję zygzakowatą (swoją drogą, to uważajcie chodząc po lasach, bo rozmnożyły się ostatnio) zaskrońce i padalce chrońcie sobie, są pożyteczne, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts