patatajka 23.12.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Proszę o komentarze na temat tego projektu. Z góry dzięks:) http://www.extradom.pl/projekt-domu-LK35-ID-4154.html?typ=parterowe_z_poddaszem&powierzchnia=&garaz=1_miejsce&strona=42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 23.12.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Mi się podoba, nawet bardzo, zdecydowanie mój klimat. Dobrze rozplanowana i góra i dół, mało komunikacji, jest okno w dolnej łazience, co się rzadko zdarza.. Małe zastrzeżenia jedynie do: - małej kotłowni (odpada piec na paliwo stałe) - podwójnego stołu (w kuchni i w pokoju) - dla mnie niepotrzebne, ale może komuś potrzebne - braku spiżarni - przy tak wielkiej kuchni - zbędnego (znowu moim zdaniem) balkonu, który jakoś tak "blokowo" mi wygląda - braku (tylko w garażu coś tam jest) miejsca na kosiarkę, łopatę i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patatajka 24.12.2007 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Dzięki za opinię..Myślę, że w ogólnym bilansie domek ten ma zdecydowanie więcej plusów niż minusów..Planujemy częściowe podpiwniczenie-rozwiązuje się problem braku spiżarni, zagospodarowanie strychu nad garażem...a co do małego garażu-mamy na tyle dużą działkę, że nie będzie kłopotu z budową jakiegoś pomieszczenia gospodarczego na tyłach podwórka.. Tymczasem, życzę wszystkim Forumowiczom Spokojnych Świąt:)..i oczywiście czekam na inne opinie, sugestie itp.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 24.12.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Oczywiście, że ma więcej plusów, sympatyczny jest. A jeśli planujecie podpiwniczenie, to rzeczywiście minusy znikają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patatajka 12.01.2008 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Może ktoś jeszcze ma ochotę coś dodać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts